Pemandangan: Layar Ngolok-olok Apple Watch, iPad, utawa Mac

Pemandangan kanggo Mac

Minggu iki, kita ngluncurake situs anyar kanggo vendor SaaS lan pengin nambah sawetara tembakan sing apik sing digunakake ing kantor, iPhone, lan iPads. Aku ngobrol karo kolega saya Isaac Pellerin, pamasar ing industri, babagan kesulitan nemokake gambar saham sing apik lan bakat sing dibutuhake kanggo nyelehake lan nyetel cahya ing gambar kasebut.

Dheweke langsung nunjuk Pemandangan, aplikasi desktop kanggo Mac, sing bisa digunakake kanggo gampang nggawe foto stok sing dibutuhake. Platform kasebut gratis kanggo didownload nganggo paket gambar gratis sing bisa dipilih:

Pemandangan iPad Mockups

Yen sampeyan pengin pilihan sing luwih apik, sampeyan bisa tuku perpustakaan tambahan, iki sawetara:

Download Pemandangan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.