Salesless Wedi

Telpon Penjualan sing Wedhi

Minggu iki, aku lungguh karo pamilik bisnis sing wis kerja bareng karo sawetara proyek. Dheweke duwe bakat banget lan duwe bisnis sing berkembang kanthi lancar. Minangka bisnis cilik, dheweke nantang ngimbangi tanggalan lan anggaran kanthi tliti.

Dheweke duwe keterlibatan utama sing direncanakake karo klien anyar kanthi ora sengaja. Iki nggawe kesehatan finansial perusahaane dadi bahaya amarga dheweke entuk investasi ing peralatan sing dibutuhake kanggo proyek kasebut. Dheweke ora nate mbayangake manawa dheweke bakal macet ... ora mung tanpa penghasilan, nanging kanthi pambayaran peralatan sing bakal teka.

Pirang minggu kepungkur, aku ora sadhar karo kahanane sing angel. Dheweke takon saran babagan situse amarga ora bisa konversi kanthi apik lan aku mlaku liwat PANJANG olahraga. Dheweke nggarap konten kasebut lan uga bakal nggawe perkenalan video cekak.

Nalika aku ngetutake dheweke minggu iki, dheweke mbukak babagan kahanane. Aku takon apa sing ditindakake babagan iki. Dheweke ujar manawa dheweke lagi nggarap situs kasebut, nggarap video, lan nggarap kampanye email marang para klien.

Telpon Dheweke

Aku takon, "Apa sampeyan wis nelpon klien sampeyan?".

"Ora, aku bakal ngetutake sawise ngirim kampanye email iki.", Wangsulane.

"Telpon saiki.", Wangsulanku.

“Leres? Apa sing dakkandhakake? ”, Dheweke takon… kuwatir nelpon biru kasebut.

"Kandhani sing sejatine. Telpon, wenehake manawa sampeyan duwe kesenjangan ing jadwal saka klien sing ora diantisipasi. Ayo padha ngerti manawa sampeyan seneng nggarap dheweke ing keterlibatan sadurunge lan ana sawetara kesempatan sing bisa digunakake kanggo nggarap dheweke. Nyuwun rapat pribadi kanggo mbahas kesempatan kasebut. "

"Nggih."

"Saiki."

"Nanging ..."

"SAIKI!"

"Aku siyap rapat ing kene sakjam, aku bakal ngundang sawise iku."

“Bisnis sampeyan ngalami masalah lan sampeyan njaluk alasan. Sampeyan bisa nelpon telpon sapisan sadurunge rapat. Sampeyan ngerti lan aku ngerti. ”

"Aku wedi," jarene.

"Sampeyan wedi ana telpon sing durung digawe nalika bisnis mbebayani?" Aku takon.

“Oke. Aku nglakoni. ”

Udakara 20 menit mengko, aku sms dheweke kanggo ndeleng kepiye telpon. Dheweke seneng banget ... dheweke nelpon klien lan dheweke mbukak kesempatan kanggo bisa kerja bareng maneh. Dheweke rapat rapat ing kantor ing minggu iki.

Telpon

Kaya kolega ing ndhuwur, aku yakin bisa ngewangi para klien, nanging proses adol lan negosiasi isih durung disenengi… nanging aku nate nindakake.

Taun kepungkur, sandi pelatih penjualan, Matt Nettleton, mulang babagan pelajaran sing angel. Dheweke nggawe aku njupuk telpon ing ngarepe lan njaluk calon bisnis. Aku entuk kontrak gedhe saka panggilan kasebut sing saya dhuwur firma konsultasi pemasaran.

Aku seneng media digital ... konten, email, media sosial, video, pariwara ... kabeh duwe bathi investasi sing apik… sesok. Nanging sampeyan ora bakal nutup kesepakatan dina iki. Sampeyan bisa uga bisa adol widget liyane, tiket, lan tawaran cilik liyane liwat media digital. Nanging yen bisnis sampeyan ora nyambung karo prospek liwat telpon utawa wong, sampeyan ora bakal nutup bisnis gedhe sing dibutuhake karo bisnis sampeyan.

Sawetara wulan kepungkur, aku ana ing kahanan sing padha. Aku duwe klien utama sing ngandhani yen kelangan dana lan kita kudu nyuda anggaran kanthi signifikan. Aku ora nemoni masalah finansial ... lan aku duwe dhaptar perusahaan sing wis kontak karo aku njaluk pitulung. Nanging klien anyar angel nambah, angel kanggo nggawe sesambetan lan ora duwe investasi paling apik. Entuk klien anyar dudu sing dakkarepake.

Minangka alternatif, aku ketemu karo saben klien saiki lan jujur ​​babagan jurang penghasilan sing dakkarepake. Sajrone seminggu, aku negosiasi maneh kontrak karo klien utama lan duwe penawaran kaping pindho saka klien liyane kanggo nggedhekake keterlibatan. Kabeh sing dibutuhake yaiku aku nyambung karo wong-wong mau, supaya ngerti kahanane, lan menehi solusi ing meja.

Iki dudu email, video, update sosial, utawa pariwara. Butuh telpon utawa rapat karo saben wong supaya bisa kelakon.

Telung Serangan… Sabanjure

Siji tindak lanjut babagan iki. Sampeyan kudu ati-ati nandur modal kabeh wektu ing prospek sing bisa uga ora cedhak. Sampeyan bisa nglampahi wektu sing akeh banget kanggo dodolan sing ora ngasilake.

Yen sampeyan duwe hubungan pribadi karo klien utawa prospek - bisa dadi luwih parah. Dheweke seneng karo sampeyan lan pengin bisnis karo sampeyan, nanging bisa uga ora. Bisa uga wektu, anggaran, utawa alasan liyane. Dheweke seneng banget yen ora ngerti yen ora bakal kedadeyan. Sing terakhir sampeyan pengin nggawe wong-wong mau lan mbebayani hubungan sampeyan.

Kanca apik sing adol perusahaan ngandhani yen dheweke duwe aturan telung mogok. Dheweke bakal nelpon utawa nemoni prospek, ngidentifikasi ana kebutuhan, lan ngusulake solusi. Banjur dheweke nggawe telung sentuhan pribadi kanggo nyoba menyang "Ora" utawa nutup kesepakatan.

Yen ora ditutup, dheweke menehi informasi yen dheweke wis maju lan dheweke bisa nelpon yen utawa yen ana kebutuhan. Dheweke pungkasane bakal bali lan ngetutake, nanging yen ora nutup sawetara rapat, dheweke ora siap bisnis karo… dina iki.

Yen sampeyan butuh bisnis saiki, sampeyan kudu nelpon saiki.

Nindakaken.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.