Skala: Panyimpenan Data ing Kothak!

Iki bisa uga minangka postingan geeky, techy, nanging mung kudu dakcritakake karo sampeyan. Salah sawijining tujuan saka Martech Zone nyedhiyakake informasi babagan teknologi uga pemasaran kanggo wong-wong - dadi sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara kiriman teknologi sing apik ing campuran kasebut.

Yen kiriman iki wiwit diwaca kaya Klingon, kirimake menyang CIO sampeyan. Aku yakin dheweke bakal kesengsem!

Sore iki aku seneng melu seminar karo Komputasi Skala, dianakake dening Doug Theis lan Pusat Data Lifeline. Aku pengin sinau luwih lengkap babagan Skala Computing sawise aku maca warta taun kepungkur yen dheweke nampa $ 2 yuta saka Dana Abad 21.

Ana sawetara sing nggrundel ing industri kasebut nalika Skala menang ... amarga mula akeh startup sing ditolak lan sawetara stinker nyata wis entuk 21 dana. Skala malah ora teknis in Indiana… lagi pindhah ing kene. Iki warta apik - lan ora mangu Skala bakal entuk manfaat saka pajak sing murah, sektor teknologi padhet lan upah sing terjangkau ing Indiana.

Yen jarene, iki produk sing apik banget sing diprodhuksi Skala. 20 taun kepungkur, aku ngatur jaringan OS2 kanthi server sing keluwih lan susunan disk RAID. Kanggo mesthekake sistem iki mesthi munggah, iki minangka regimen saben dina kanggo mriksa lan muter drive, mbangun maneh drive, lan wis siyap peralatan 'panas siyap'. Iki ngipi elek - lan kebak poin kegagalan tunggal sing mesthi dadi masalah.

Panyimpenan Clustered Cerdas (ICS) dening Skala Computing cukup seksi.

Minangka Bryan Avdyli saka Skala ujar, "Panyimpenan wis suwe ora 'seksi'!". Skala Computing wis ngembangake perangkat keras sing ngganti sawetara komponen ing pusat data rata-rata. Biasane dina iki, kluster ngatur nggunakake simpul kontroler kanthi kluster aktif. Iki ngenalake siji titik kegagalan lan ora ngidini kinerja nyata sing bisa diukur utawa akses universal. Sawise dasawarsa, konfigurasi sing paling akeh nggunakake hubungan budak utama lan kepemilikan. Iki nyebabake rega panyimpenan sing dikelola… lan rata-rata perusahaan sing mbutuhake ora bisa menehi solusi panyimpenan sing apik.

pic_diagram02.gif

Skala njupuk teknologi IBM sing kompleks banget lan nyuda dadi siji unit. Skala minangka solusi kluster cerdas sing bisa diakses saben simpul, lan saben unit dadi siji unit. Yen siji simpul utawa drive gagal, inisiator kanthi otomatis diarahake menyang simpul liyane. Skalabilitas gampang lan meh tanpa wates. Solusi panyimpenan biaya murah sing bisa dadi SAN / NAS, snapshot, suplai tipis, lsp. Replikasi wis dibangun! Sistem kasebut bisa ukuran nganti 2,200TB (lan sateruse) lan bisa dileksanakake kanggo panyimpenan data lokal utawa jarak jauh. iSCSI & VMWare iSCSI Multipathing uga dibangun kanthi dhukungan kanggo protokol iSCSI, CIFS, lan NFS.

Ing basa Inggris, iki tegese perusahaan sampeyan bisa tuku solusi 3TB kanthi regane $ 12k lan dhasar plug ing. Layanan sampeyan saiki bisa terus mlaku lan data migrasi - sanajan nambah kapasitas, nglereni wektu administrasi nganti 75%. Nalika sampeyan nggedhekake sistem, sampeyan uga ora kudu nambah lisensi tambahan.

Teknologi sing apik tenan sing mesthi bisa ngowahi biaya lan skalabilitas industri panyimpenan data. Aku kudu ngakoni manawa hibah $ 2 yuta saka dana 21 bisa dadi keputusan sing apik kanggo perusahaan iki. Sing dakpentingake yaiku mengko bakal entuk perusahaan sing luwih gedhe… muga-muga sawise pindhah ing kene lan menehi pengaruh ekonomi!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.