Saben Kantor Ngarep Kabutuhan Siji!

Depositphotos 12641027 s

Kurang luwih setaun kepungkur (2005) Aku nindakake cukup akeh konsultasi ing sisih kasebut lan butuh sawetara hardware anyar ing omah kanggo ngatasi. Aku tuku komputer anyar, router nirkabel netgear anyar lan kertu nirkabel… lan investasi paling apik yaiku LinkStation.

LinkStation nyambung langsung menyang router nirkabelku lan duwe ruang 250Gb. Antarmuka pangguna kanggo LinkStation iku gampang banget… Aku bisa nyiyapake drive kanggo saben bocah, komputer, direktori musik pusat, lan cadangan klien. LinkStation uga dilengkapi outlet USB kanggo nuduhake printer, piranti lunak FTP, lan uga piranti lunak streaming media. Sing ngidini aku nyelehake printer supaya adoh saka komputer lan ing papan sing trep.

Fitur sing paling disenengi yaiku nduwe papan sing adoh saka PC lan sumber jaringan. Kapan rampung proyek, dak copy ing kana. Kapan aku ndownload lan nginstal piranti lunak, aku nyalin ing kana, lan kapan aku pengin nuduhake barang ing antarane komputer - kita cukup ngirim file menyang bagean ing antarane kabeh. Ora ana 'nuduhake folder', ora ana instal disk, ora ana masalah babar pisan.

Kira-kira 7 wulan kepungkur, PC saya keceplosan kanthi nganyari Norton Antivirus sing ngilangi sektor boot. Aku kudu ngowahi format drive lan mbukak maneh kabeh saka awal. Bisa uga ngipi elek banget kajaba sing dakalami kabeh dimuat ing drive jaringan. Aku wis sedina utawa sedina maneh lan ora ketinggalan.

Setahun setengah mengko lan saiki salah sawijining klien njaluk aku nganalisa analisa kanggo dheweke. Wis suwe banget nganti aku ora duwe aplikasi sing dimuat maneh. Pungkasan minggu kepungkur, aku entuk bareng lan mbukak maneh aplikasi kasebut. Pungkasan minggu iki, aku ndownload analisis lawas lan bisa ngilangi analisis awan iki. Pendhidhikan maneh babagan aplikasi iku sing paling angel!

Dadi - iki sawetara tips kanggo profesional lan amatir sing uga kerja ing komputer:

  1. Investasi ing piranti panyimpenan jaringan.
  2. Gunakake piranti panyimpenan jaringan. Saben kasempatan sing sampeyan entuk, salin saka karya sing wis sampeyan lakoni.
  3. Salin panginstalan piranti lunak, pembaruan, pembaruan driver, lan uga nomer serial sing dituduhake. Iki nggawe kabeh aman ing rong panggonan.

Sing apik babagan panyimpenan jaringan yaiku ora ana cadangan lan mulihake wektu sing dibutuhake ... salinake file menyang drive, luwih cepet kanthi cara iki. (Aku duwe cadangan ing PC).

Lan yen sampeyan kepengin weruh, Mac uga bisa ndeleng kabeh! Malah printer sing dituduhake!

2 Komentar

  1. 1

    Aku uga penggemar piranti LinkStation. Aku duwe versi 160GB lan saiki wis mlaku meh 2 taun. Sing paling apik yaiku amarga perkakas, meh ora ana perawatan utawa perawatan lan panganan sing dibutuhake.

  2. 2

    Sawise aku tuku duweke, kanca kancaku tuku versi 1Tb. Aku cemburu! Dheweke uga tresna marang anake. Aku penasaran kenapa ana wong sing durung nggawe router printer / harddisk / nirkabel.

    🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.