Ana Inspirasi

Anakku, Bill, lagi nyipta produksi swara kanggo kinerja Sekolah Menengah Wisaya Oz. Putriku uga bakal melu ing kana, muter salah siji saka munchkin. Katie wis nate mriksa sawetara komentar saka para pemain ing main kasebut ... pancen apik banget amarga dheweke lagi wae sekolah menengah! Dadi masalah kanggo dheweke malah bisa muter. Dheweke pancen seneng banget. Aku mesthi gumun karo bakat bocah loro.

Kaya sing sampeyan bayangake, dina lan bengi aku saiki wis kebak lagu saka Wisaya Oz. Anakku nulis ulang "Yen aku mung duwe Ati" dadi versi akustik modern. Dheweke durung nindakake ing njaba omah. Aku pengin menehi inspirasi marang dheweke supaya mung njupuk gitar lan muter nalika istirahat ing latihan saiki.

Nalika aku ndeleng video iki ing 3R. Medium, aku nuduhake dheweke lan menehi inspirasi kanggo nggawa gitar menyang gladhen saiki. Anakku ora duwe masalah kanggo nglipur wong akeh… nanging ora akeh sing ora ngerti apa sing bakal kedadeyan. Bayangake tampil ing kereta bawah tanah Paris! Mangkene sing ditindakake wong-wong sing duwe bakat:

Mbok iki bakal menehi inspirasi kanggo sampeyan! Iki inspirasi anakku!

PS: Mau bengi aku uga duwe Bill rent Wiz saengga kita bisa entuk pangowahan jangkah. 😉

6 Komentar

  1. 1

    Aku ora duwe bakat musik nanging aku mesthi kepengin mlaku-mlaku ing papan lan mateni ibu, aku mateni Quincy Jones, macet alon-alon kanggo mriksa iki, pikirake Doug, iki bisa uga sampeyan, aku lan Chris EL ing Chicago, coba dicoba. ide sing luwih apik, sampeyan lan Chris nyoba lan aku bakal nyekel cam viedo! proyek gedhe

    • 2

      Aku karo sampeyan, JD! Aku bisa nggawa cathetan lan biyen bisa nari udakara 100 lbs kepungkur. Aku terus ngandhani anakku nalika dheweke sugih lan misuwur manawa aku bakal nyanyi paling ora siji lagu ing panggung.

      Kayane kuwatir. 🙂

  2. 3
  3. 6

    Hei – Aku seneng banget karo grup kasebut. Matur nuwun kanggo nuduhake. Kabeh liyane isih kudu dipikirake! (ps. Aku kudu ngandhani Mike supaya golek barang liyane ing situse!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.