Apa Bisnis sampeyan ngerti Four Metrics Key iki?

Aku ketemu karo pimpinan lokal sing luar biasa durung suwe iki. Semangat kanggo industri lan kesempatan sing ditularake nular. Kita ngomong babagan tantangan industri jasa sing perusahaan wis menehi hasil.

Iki industri sing angel. Anggaran angel banget lan gaweyan kadang ora bisa diatasi. Nalika ngrembug babagan tantangan lan solusi, aku ngrasakake 4 strategi utama.

Gumantung karo bisnis sampeyan, metrik sing ana gandhengane karo strategi kasebut bakal ganti. Sampeyan kudu duwe metrik sing ana gandhengane. Sampeyan ora bisa nambah apa sing ora bisa diukur!

1. Marem

SatisfactionKepuasan minangka barang sing ndaftar kaping pindho kanggo perusahaan sampeyan. Kita kabeh bisa uga wis krungu 'whew' sawise pelanggan ora kepenak metu saka kita. Nanging sing asring kita cerewet yaiku kasunyatane dheweke uga ngandhani setengah rolas wong liya babagan dheweke ora puas. Dadi… sampeyan ora mung kelangan pelanggan, sampeyan uga bakal kelangan prospek tambahan. Aja lali yen pelanggan (lan karyawan) sing mandheg amarga ora marem ngandhani wong liya!

Amarga perusahaan sing ngladeni dheweke ora ngrungokake, mula dheweke bakal ngandhani wong liya sing wis dingerteni. Pemasaran saka mulut ke mulut ora cukup babagan sing wis dibahas, nanging bisa uga pengaruh paling gedhe tumrap bisnis - positif lan negatif. Piranti kaya Internet nambah rasa ora marem.

Priksa manawa sampeyan mriksa level suhu pelanggan lan (wis luwih) wareg. Email, telpon, survey, lan liya-liyane sing sederhana bisa nggawe bedane. Yen dheweke ora duwe kesempatan kanggo sambat karo sampeyan - dheweke bakal sambat karo wong liya!

Pelanggan sing wareg mbuwang luwih akeh lan golek luwih akeh pelanggan kanggo sampeyan.

2. Penylametan

RetensiPenylametan minangka kemampuan perusahaan sampeyan supaya pelanggan bisa tuku produk utawa layanan sampeyan.

Kanggo situs web, retensi minangka persentase total pengunjung unik sing bali. Kanggo koran, retensi minangka persentase rumah tangga sing nganyari langganan. Kanggo produk, retensi minangka persentase pembeli sing tuku produk maneh sawise pisanan.

3. Akuisisi

acquisitionAkuisisi minangka strategi narik pelanggan anyar utawa saluran distribusi anyar kanggo adol produk sampeyan. Pariwara, Pemasaran, Referensi lan Word of Mulut minangka sub-strategi sing kudu sampeyan gunakake, ngukur, lan menehi hadiah.

Aja lali ... entuk pelanggan anyar luwih larang tinimbang njaga sing wis ana. Nggoleki pelanggan anyar kanggo ngganti wong sing kiwa, dudu bisnis sampeyan! Iku mung bakal bali menyang par. Apa sampeyan ngerti sepira regane kanggo entuk pelanggan anyar?

4. Keuntungan

KeuntunganKeuntungan, mesthine minangka dhuwit sing isih dibayar sawise kabeh blanjane. Yen sampeyan ora duwe bathi, sampeyan ora bakal dawa ing bisnis. Margin bathi yaiku rasio bathi sing gedhe… akeh wong sing nggatekake iki nanging kadang salah. Contone Wal-mart, duwe wates bathi sing sithik banget nanging kalebu salah sawijining perusahaan (kanthi ukuran) paling nguntungake ing negara kasebut.

Pangecualian kanggo kabeh, mesthine yaiku Pamrentahan.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    HANYA sing pancen cocog karo toko, toko, perusahaan utawa organisasi ing njaba dalan yaiku layanane. Sedih, akeh, akeh perusahaan sing ora bisa memenuhi pangarepan, apa maneh ngluwihi. Pos sing apik lan kudu dadi pangeling kanggo perusahaan sing peduli karo layanan.

  3. 3
  4. 4

    LOL! Aku seneng penawaran pamrentah ing pungkasan kirim iki! Bener banget. Ora masalah apa partai sing nglakokake acara kasebut, masarakat ora puas karo Kongres, ora marem karo Presiden, lan akeh uga pamrentah lokal lan kabupaten.

    Lan sampeyan ngerti apa ??? Pamrentah mung peduli babagan 6 wulan saka masing-masing istilah wakil - Sajrone pemilihan maneh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.