Nggolek Mratelakake panemume Kapindho? Atusan?

konsep feedback

Ana cukup badai nalika aku dipromosikan nggunakake crowdSPRING. Wong-wong sing ana ing komunitas desain sing aku hormati sanadyan rada munafik kanggo ngapresiasi crowdSPRING lan liya-liyane sistem spek kaya 99desain, nalika menehi saran kanggo ngrekrut agensi desain uga.

Aku ora percaya yen siji utawa liyane, aku do ngormati loro! Aku nantang sawetara Ora! Pendhukung khusus nggawe saran:

  • Kepiye startup bisnis entuk desain sing apik tanpa sumber daya kanggo mbayar?
  • Kepiye desainer anyar entuk kesempatan kanggo golek jeneng lan kerja ing pasar (tanpa nggawe desain gratis!)

Bisa uga ana pilihan kaping telu. Yen bisnis lan ora duwe desainer sing hebat, bisa uga sampeyan entuk sawetara pendapat babagan desain utawa konsep desain sampeyan. Iku mung apa Umpan Balik Konsep wis berkembang.

konsep-umpan balik.png

Umpan Balik Konsep minangka mashup ... ing antarane jaringan sosial kanggo para desainer lan aplikasi gaya Digg kanggo milih konsep desain. Mungkin fitur sing paling penting yaiku sampeyan ora kudu ngirim konsep ing publik, sampeyan bisa ngontrol sapa sing duwe akses menyang konsep sampeyan. Iki bisa migunani kanggo umpan balik gaya klompok fokus!

Napa Andrew ngluncurake situs kasebut?

Minangka direktur pemasaran, Andrew Follett ngluncurake akeh konsep desain… kanthi tliti ngirim email menyang kanca, kulawarga lan kolega, banjur rinci babagan masukane. Proses kasebut mbutuhake akeh wektu lan ora nguntungake. Ing wulan Januari, Andrew nyedhaki kanca ing DevBridge babagan ide kasebut. DevBridge mutusake kanggo kerja sama karo Andrew lan pembangunan diwiwiti wulan Maret. Umpan Balik Konsep diluncurake ing wulan Mei.

Apa sing dikarepake Andrew babagan masa depan situs kasebut?

Saiki, Andrew ngupayakake nambah akeh pangguna ing situs kasebut lan desainer sing melu. Nalika terus berkembang, dheweke pengin nggunakake Umpan Balik Konsep kanggo terus nambah lan ngembangake fitur tambahan menyang situs kasebut.

Aku mikir iki konsep sing apik! Uga, kudos kanggo DevBridge ing pangembangan situs!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.