Media Sosial: Survei Global SAP (Bagean II)

Depositphotos 4804594 s

Crita babagan kepinteranku ing Media Sosial cukup rinci - kombinasi saka papan sing dakgawe, apa sing daklakoni kanggo wong liya lan pengaruhe. Komplek, nyatane, aku nulis kabeh postingan Kepiye kepincut karo Media Sosial. Shel nglampahi pitakon tambahan sing padha penting, mula aku pengin mangsuli pitakon kasebut.

2. Piranti media sosial apa sing sampeyan gunakake?

Utamane, aku nggunakake WordPress, Del.icio.us, Linkedin, Plaxo, lan Jaiku. Aku uga nggunakake Facebook, MySpace, Ryze, Twitter lan Pownce. Secara regional, aku uga nggunakake IndyMojo lan, mesthine, MyColts.net.

3. Kepiye media sosial ngganti bisnis lan / utawa urip sampeyan?

Aku ndeleng sawetara artikel babagan Media Sosial mbesuk wektu kita. Artikel kasebut pancen sempit ing pandangane babagan jaringan lan saupama kita bisa dadi luwih produktif. Bisnis utamane ditindakake liwat sesambetan ... Media sosial ngidini kita nyambung karo wong sing luwih gampang tinimbang sing biyen.

Dina iki aku golek layanan fax outbound sing luwih terjangkau kanggo perusahaanku. Aku nggoleki Del.icio.us lan ditemokake JBlast. Sabanjure, aku golek sumber regional kanggo ngeculake saluran telpon ing ruang kantor anyar - aku bakal ngirimake minangka pitakon ing LinkedIn. Alternatif yaiku nggunakake wektu kanggo nggoleki internet, nelpon bisnis lokal, lsp. Kita mbuang-buang wektu tanpa koneksi sing bener! Kenang jaman nalika kita ora bisa nggoleki barang ing Internet? Aku iya! Iki nglarani.

Minangka kanggo uripku, efek iki luar biasa. Aku nemokake tugas paling anyar liwat blog lan jejaring karo profesional lokal ing Media Sosial, aku ngobrol ing konferensi regional babagan topik kasebut lan aku nyoba nyoba kerja kanthi cukup suwe supaya bisa ngrewangi nirlaba regional.

4. Nyritakake babagan media sosial lan Indianapolis Colts. Apa sampeyan rumangsa manawa media sosial bakal mbantu dheweke menang Superbowl?

Indianapolis ColtsCols Indianapolis bakal dadi sing pertama sing ngandhani Wong Rolas mbantu menang saben game. Wong nomer rolas nuduhake penggemar, wong ing lapangan kanthi pengaruh paling gedhe ing game kasebut. Aku wis menyang Dome RCA lan ndeleng pirang-pirang game lan swara lan energi sing hebat yaiku penggemar! Pikirake urip sampeyan sedhela lan elinga wektu manawa ana wong sing percaya karo sampeyan. Kasedhiya sampeyan kepengin sukses, ora? Saiki bayangake kabeh wilayah sing ndhukung sampeyan! Kepiye para penggemar sing ngluwihi wilayah lokal?

Colts duwe luwih saka sayuta wong sing ngunjungi situs web. Umume wong-wong mau malah ora manggon ing kene ing Indianapolis! Dheweke uga duwe penggemar ing luar negeri sing ngetutake saben game lan melu ing situs tanpa henti. Pitakon wiwit ditakonake, kepiye tim bisa nyambung karo saben kipas kanthi luwih apik lan kepiye penggemar bisa nyambung siji liyane kanthi luwih apik? Jaringan Sosial minangka wangsulan. Pelatih Dungy saiki blog! Bayangake ... pelatih NFL sing ana hubungane langsung karo penggemar tim.

Kaya dene tim olah raga profesional, Colts ngerti manawa musim gedhe bakal teka. Nanging, sawetara penggemar teka ing musim kasebut. Colts minangka bisnis uga tim lan dheweke kudu ngupayakake supaya bisa nuduhake apresiasi para penggemar. Ing bisnis liyane, iki dikenal minangka Kasetyan Pelanggan. Colts pengin tetep terhubung karo para penggemar supaya nalika angel, para penggemar isih ana. Thanks kanggo kabeh karya sing ditindakake organisasi, bakal dadi!

5. Coba critakake babagan media sosial ing industri panganan lan restoran. Pira gunane? Kepiye cara nggunakake luwih apik?

Industri Panganan lan Restoran minangka industri kanthi wates paling angel sing bisa dibayangake. Nalika, minangka negara, kita terus mangan ing restoran luwih asring, restoran wis dibangun kiwa lan tengen… lan banjur metu saka bisnis. Sapa wae sing biasa karo perusahaan mesthi ngormati yen sampeyan mlaku ing ngarep lawang lan ana wong sing ujar, "Hai Doug!". Online, iki ora beda. Restoran sing duwe online sing kuwat ndeleng 20% ​​nganti 30% tuwuhing pangiriman lan pangiriman. Apa luwih becik yen ngelingi pesen pungkasan utawa piring favorit utawa alergi kacang?

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing masak panganan kanggo sampeyan? Aku mesthi! Napa sampeyan mikir Koki ing restoran sing larang banget katon? Hubungan sosial karo pelanggan sing penting, ora mesthi panganan. Mangan minangka keterlibatan sosial, dudu keterlibatan fisik - lan restoran ilang nalika ora nyedhak marang para pelanggan kanthi online. Sayange, amarga margine akeh wong sing ora kepengin mlebu ing industri iki. Aku ngira, wong sing duwe produk asli lan, yen digunakake, bakal entuk bathi!

Kita bakal tekan kana ing B2C sisih bisnis. Penyayang panganan wis nindakake tugas dhewe-dhewe. Mriksa metu Kabeh Resep, jaringan sosial kanggo masarakat saben dinten. Lan wong wis ngirim lan takon kenapa ora ana Jaringan sosial restoran ing njobo kono.

6. Sampeyan kayane wis dadi swara Heartlands kanggo media sosial. Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan cara panggunaan lan bisnis ing umum? Piranti apa sing digunakake?

The Heartland minangka papan sing apik tenan karo wong sing rajin banget. Teknologi mesthi dipandang minangka alat nanging ora mesthi solusine ing kene. Perusahaan pangembangan ing kene ing Indianapolis nggawe akeh alat… pangembang nggawe sawetara aplikasi hardcore sing dadi tulang punggung saka sawetara industri. Ing lembah silikon mesthi nggoleki 'ide sabanjure', masarakat ing kene prelu nggawe bisnis sing ana saiki bisa digunakake.

Asile, Media Sosial isih diwiwiti. Wong diwasa cenderung ndeleng alat kasebut minangka dolanan. Aku duwe kanca sing isih ora IM kula amargi jinis barang sing ditindakake anak-anake. Industri Civic and Commerce kita pancen wis ketinggalan teknologi apa wae, sanajan Media Sosial. Universitas kita paling apik ing negara kasebut, nanging Lulusan kita bakal ilang ing negara liya amarga komunitas bisnis kita ora bakal ndeleng apa wae kaya Media Sosial minangka solusi bisnis sing bisa digunakake.

Kita bakal ganti, lan ana sawetara wong ing komunitas sing bakal ngowahi pangowahan kasebut. Aku ora yakin manawa aku ing swara, nanging aku bakal terus nyoba. Ora ana alesan kenapa kita ora bisa saingan karo Seattle lan San Jose amarga sekolah sing apik lan biaya urip sing hebat ing kene!

7. Ayo ngobrol babagan bisnis umume. Apa bisnis cilik utawa gedhe, nggunakake media sosial ing Midwest? Nganti apa ombone?

Institut Kepemimpinan AnyarBisa uga ilustrasi nggunakake Teknologi sing paling apik yaiku kanca Roger Williams karo Institusi Kepemimpinan Asal ing kene ing Indianapolis. Roger ngubur awake dhewe ing Facebook kanggo nyambung karo para pemuda daerah.

Institut Kepemimpinan Penting (ELI) melu-melu bocah-bocah enom wilayah Indianapolis dadi pemangku kepentingan ing komunitas kita liwat program Help Indy Online (HIO) lan Community Access Point (CAP). Aku entuk eVites saka Roger saben minggu… dheweke kudu mlayu udakara satus mil sakjam. Aku ngarep-arep bisa mbantu dheweke luwih mbesuke.

Aku Pilih Indy!Aku lan Pat uga ngluncurake Aku Pilih Indy!, sawijining situs ing ngendi warga lan pamimpin daerah bisa nulis, kanthi tembung dhewe, kenapa dheweke seneng karo Indiana tengah. Akses menyang situs mbukak lan ora nate dilecehake. Crita kasebut apik banget - lan sejatine nuduhake apa sing paling apik babagan Indy. Muga-muga bisa nggunakake luwih akeh wektu ing situs kasebut - nanging luwih becik ndeleng wong kanthi acak ngirim saben-saben. Indiana banget!

Kajaba The indianapolis Colts, koran regional wiwit uga ndeleng regane ing Media Sosial. Mriksa metu IndyMoms, situs sing apik sing dikerjakake Koran regional sing berkembang ing konten sing digawe pengguna. Muga-muga sawetara media liyane bisa ditangkap! Kita duwe koran alternatif sing apik ing kutha iki lan sawetara toko bisnis sing apik (siaran lan cetak). Aku percaya bisa nambah penetrasi liwat Media Sosial.

CATHETAN: Aku bakal nyoba ngetutake sawetara pitakon pungkasan sesuk wengi!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.