Kepiye kepincut karo Media Sosial?

douglas karr

Nalika Shel takon wong sing bisa uga pengin menehi tanggepan Survei SAP ing Media Sosial, Aku entuk kesempatan banjur langsung nulis. Kanthi ijin Shel, dheweke ngidini aku ngirim tanggepan ing blogku. Iki Bagean I!

Coba critakake kapan lan kepiye sampeyan dadi luwih dhisik minat karo media sosial. Nopo nopo

Makarya ing Media Cetak luwih saka sepuluh taun, aku nonton nalika Internet kanthi cepet wiwit narik perhatian, lan pariwara pariwara saka industri koran. Internet minangka media bisa diakses, murah, lan teknologi kasebut cukup gampang. Sanajan ing media cetak, aku mesthi percaya manawa saben media duwe kekuwatan lan kekurangane dhewe-dhewe. Kadang Koran ora papan sing paling gedhe kanggo pariwara.

Nalika Internet teka, kanca-kancaku nganggep minangka ancaman. Aku ngerteni minangka kesempatan sing luar biasa. Aku mlumpat kapal lan pindhah menyang Denver, Colorado kanggo makarya kanggo perusahaan sing dadi pimpinan Internet. Sayange, aku melu nalika gelembung bubar. Aku pindhah menyang Indianapolis kanggo gabung karo koran lokal lan ngarahake upaya pemasaran langsung, nggunakake data kanggo target calon pelanggan lan ndorong program surat langsung kanggo klien.

Aku nyoba sabisa-bisa supaya teknologi kayata Email Marketing mlebu koran uga ana, nanging ana "Internet" sing dianggep media kanggo ngirim konten lan adol pariwara ... ora nggawe hubungan. Apa wae Internet uga ana ing sangisoré panguwasa departemen IT, mula aku bakal nempuh driji sikil wong liya. Nalika manajemen anyar teka lan wiwit takon, "Apa sing sampeyan lakoni?", Aku ngerti dheweke ora sadhar lan aku kudu lunga.

Liwat kanca lan kolega, Darrin Gray, aku ketemu Pat Coyle lan gabung karo perusahaan, Branddirect. Darrin dadi master ing sales lan jaringan. Pat dadi ahli ing babagan nggawe hubungan. Aku dadi wong data lan teknologi - nemokake teknologi paling apik kanggo nambah hubungan perusahaan karo prospek lan pelanggan. Iku sukses, Darrin adol, Pat nuntun, lan aku dibangun!

047174719X.01. SCMZZZZZZZSajrone periode kasebut, Pat lan aku wiwit ndeleng pengaruh sing dialami Media Sosial. Ora ironi banget, kita maca (nglegakake) bukune Shel, Pacelathon Wuda. Kita ngerti manawa pemasaran ora mung minangka teknologi 'push', nanging malih dadi beda banget.

Pat pindhah menyang The Indianapolis Colts kanthi full time. Colts, sing dipimpin dening Jim Irsay, ngerti yen dheweke wis cedhak karo keagungan lan aku yakin dheweke duwe visi kanggo ngerti yen dheweke butuh kesempatan kanggo sesambungan karo para penggemar nalika push menyang Superbowl isih katon.

Aku pindhah menyang TargetTrget, Panyedhiya Layanan Email, disenengi karo penginjilan CMO lan pendiri Chris Baggot. Pesen Chris yaiku babagan nilai pemasaran email adhedhasar ijin sing luar biasa, target pesen sing bener kanggo wong sing bener ing wektu sing tepat.

MyColts.netIng rong taun kepungkur, aku lan Pat isih tetep dadi kanca akrab lan asring ketemu karo klub buku lokal sing dikoordinasi, The Indianapolis Book Mashup. Buku kapisan kita? Pacelathon Wuda mesthi!

Pat njupuk kesempatan kanggo meksa The Colts kanggo nggawe jaringan sosial kanggo Juara Superbowl. Aku salivat nalika ndeleng MyColts.net dadi kasunyatan. Kanthi jadwal sibuk dhewe, ngluncurake Komunitas Pangembang kanggo ExactTarget lan dipromosikake dadi Product Manager kanggo ExactTarget nalika tuwuh saka atusan klien integral nganti ewonan, aku mung bisa nonton nalika MyColts.net diluncurake.

Chris Baggott lan aku uga wiwit nemoni lan ngomong babagan media kasebut. Chris paham karo regane media kasebut, sing (aku percaya) akeh pengaruhe kanggo nyengkuyung ExactTarget dadi industri utama. Chris ' Email blog Praktik Terbaik dianugerahi pirang-pirang taun suwene lan dheweke mesthi diakoni minangka pamimpin pamikiran ing industri Email Marketing - amarga sebagian saka bloge. Nanging, Chris wiwit ndeleng kesempatan. Blog minangka kendaraan sing apik kanggo informasi - nanging isih gampang kanggo konsumen nemokake nugget emas sing dikirimake para blogger.

Piranti Lunak CompendiumChris wiwit nyebar wiji kanggo Piranti Lunak Compendium, wiwitane sing anyar. Awasi perusahaan iki! Minangka evolusi blogging sabanjure lan saiki dadi kasunyatan. Kadhangkala aku rumangsa kaya bapak sing nonton anake wis gedhe nalika ndeleng perusahaan iki diwiwiti - nanging, sayang, wektu ora ana kanggo aku gabung karo tim kasebut.

Napa aku kepepet ing Media Sosial?

Media sosial level lapangan main. Aku percaya penting banget kanggo bisnis kaya demokrasi. Media sosial nyedhiyakake sapa wae sing duwe keyboard lan akses internet supaya bisa swara. Media sosial nyedhiyakake sarana kanggo bisnis sing apik lan jujur ​​kanggo nggawe hubungan karo prospek lan pelanggan. Ora maneh 'wong sing paling bisa pariwara pariwara' sing menang. Apa bisnis ora kudu mbayar maneh persentase anggaran kanggo nyithak lan nyiarake media supaya bisa ditemokake. Saiki dheweke mung kudu nindakake tugas sing apik lan tembunge bakal uwal.

Pemasar apa sing ora pengin melu?

Cathetan Sisi: Pirang-pirang taun kepungkur, The Indianapolis Star uga wis wiwit ndeleng padhang. Sawise dipoyoki karo staf editorial, saiki konten sing digawe pengguna dadi area pertumbuhan koran sing utama. Mriksa metu IndyMoms minangka conto sing apik.

9 Komentar

  1. 1

    Artikel sing apik, Doug. Aku teka saka donya print uga. Aku Cut untu learning typeset ing CompuWriter Jr.. Ing bab wis Strip film dawa karo font imprinted sing spun ing wheel nang mesin. Sawise layang diketik, sampeyan ora bisa bali lan nggawe koreksi. Sampeyan kudu ngetik maneh baris lan tangan Strip liwat kesalahan!

    Aku kaget amarga teknologi teka sing nggawe kabeh proses mekanik "sihir otomatis." Kanthi komputer lan printer, jagad iki dibukak kanggo kemungkinan tanpa wates, kalebu mbenerake jinis-o sadurunge nyithak kaca kasebut (bayangake).

    Banjur teka Internet lan wong wiwit komunikasi karo saben liyane kaya tau sadurunge. Aku tansah gumun karo ambane lan ambane bakat lan intelijen ing donya. Mesthi ana uga crackpots, nanging aku mbela hak kanggo nggabungake obrolan. Iku nyenengake kanggo urip ing jaman revolusi sejati.

    • 2

      Kelangan banget! Aku ora ngerti sampeyan uga teka saka print! Aku duwe latar mburi listrik / elektronik lan makarya ing sisih pagination bisnis cukup supaya aku ngerti sampeyan teka saka ngendi. Aku ana nalika kita miwiti pagination lan otomatis saka Cut lan paste kaca mbangun!

      Industri sampeyan uga minangka industri sing apik banget kanggo teknologi. Aku mikir eceran niche minangka masa depan eceran lan, sanajan kuwat saiki, aku ora mikir "Super Store" bakal tahan dasawarsa liyane (paling ora muga-muga).

      Cara sampeyan nggunakake teknologi Manuk Liar Unlimited iku Fantastic. Waralaba sampeyan minangka wong sing beruntung duwe sampeyan!

      Thanks!
      Doug

  2. 5
    • 6

      Hi Ivy,

      Shel yaiku Shel Israel, penulis Obrolan Naked - buku sing dakkarepake. Shel wis gedhe blog sing terus njelajah lan ngrembug Media Sosial.

      Lan dheweke pancen wong sing apik tenan! Dheweke pancen transparan, mbukak, jujur ​​lan kasedhiya liwat situs. Aku mikir dheweke minangka salah sawijining penulis pisanan sing nggawe karyane kanthi nggunakake blogosphere!

      Cheers,
      Doug

  3. 7

    Situs media sosial minangka cara anyar kanggo pariwara, aku percaya. Iku apik tenan kanggo kula carane Internet wis ngalami évolusi liwat taun lan aku mung wonder apa bakal teka ing mangsa. Sembarang pemasar jaringan sing ora nggunakake situs media sosial bakal kelangan kesempatan gedhe kanggo bisnis tambah.

  4. 8

    Dadi sampeyan ujar manawa interaksi klien minangka alasan utama media sosial penting banget? Apa sampeyan mikir blog duwe kesempatan sing padha utawa nyetel penulis ing pesawat sing luwih dhuwur tinimbang pamirsa?

    • 9

      Kemampuan kanggo nyedhiyakake nilai lan mbangun wewenang ing blog ... banjur nuduhake lan promosi liwat media sosial minangka kombinasi sing apik. Media sosial iku loro arah, ngidini sampeyan ngobrol karo pamirsa utawa malah bisa nggawe komunitas sampeyan dhewe. Aku ora yakin salah siji bakal dadi kuat tanpa liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.