Ing Skala Geek, Rating Iki!

AppleTVFiksi Ilmiah, kaget, dudu genre hiburan favoritku. Aku luwih saka 300 lan Hulk jenis wong! (Romantis, ya?) Iki pancen apik banget, sanajan… seri sci-fi medeni diarani Sanctuary sampeyan bisa mbayar $ 1.99 saben 'webisode' liwat PayPal lan undhuh! Kepiye sampeyan bisa salah ?!

Cuplikane katon kaya campuran CSI, Sci-Fi, Mystery, Thriller, Movie Scary lan Comic Book. Sinematografi kasebut luar biasa. Iki uga seri pertama sing dirilis lan disebar liwat web kaya iki. Aku duwe dhuwit sawetara ekstra ing akun PayPal saka para pamiarsa sing ngurmati plugin pangembangan Kadhangkala aku ngirimake wong liya utawa aku mikir apa-apa. Bengi iki, aku wis nangani episode web Sanctuary pertama.

Sanctuary

Bengi iki uga anakku kanca '' bengi masak '. Luwih aman tinimbang minggu kepungkur nalika ngobong panganan India, kanca-kanca anakku masak pancake kanggo sapa wae sing pengin teka. Dheweke masak udakara 200 pancake lan kita entuk nembelas bocah enom sing nembus. Dheweke ngumbah nganggo Mountain Dew (mesthine).

Lan kanggo ara-ara samun?

Sawise nedha bengi pancake, aku ndownload episode web pertama. Aku ngowahi saka file QuickTime .mov menyang file AppleTV .m4v nggunakake Quicktime Pro ing MacBookPro. Aku banjur ngimpor menyang iTunes ing laptop lan kanthi sinkronisasi menyang AppleTV. Sawise tekan kana, aku nonton ing Televisi!

Apa keren iku? Aku yakin manawa iki minangka salah sawijining perkara paling apik sing wis daklakoni! Oh, lan Sanctuary iku apik tenan. Aku ngarepake episode web sabanjure!

Tip Hat kanggo Steven ing WinExtra. Lan ana Blog Sanctuary!

5 Komentar

  1. 1
  2. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.