Salsa kanggo Nonprofit: Ngumpulake dana, Advokat, Komunikasi

piranti salsa

salsa's platform penggalangan dana lan pembelaan kakuwasan 2,000 organisasi nirlaba kanthi platform integral sing nyedhiyakake sumbangan online, manajemen pendhukung, acara, pembelaan lan alat penggalangan dana email siji klik.

Platform pemasaran online nirlaba Salsa minangka piranti lunak-dadi-layanan sing terintegrasi lengkap sing mbantu organisasi utawa kampanye politik sampeyan tuwuh, melu lan ngembangake basis dhukungan kanthi online. Fitur Salsa kalebu:

  • Manajemen Supporter - Kabeh rincian babagan njupuk data menyang Salsa lan atur yen wis ana.
  • Mbledhosake Email - nggawe lan ngirim email, nyiyapake autoresponses lan maneh proses pangiriman.
  • Kampanye Advokasi - tumindak pembelaan lan pengalaman pendukung.
  • Manajemen Sumbangan - bangun kaca sumbangan online kalebu gateway pedagang, sumbangan bola-bali lan input sumbangan kanthi manual.
  • Acara - nggawe lan ngatur acara sing disebarake.
  • Bab & Sindikasi - Nggawe strategi bab lan sindikat.
  • Laporan & Statistik - nggawe laporan khusus lan canggih.
  • Koleksi Dashboard - monumen kegiatan sampeyan liwat dashboard pusat.
  • Kaca Dhaptar - nggawe kaca dhaptar.
  • Nuduhake & Media Sosial - gabung karo Facebook lan liya-liyane.