Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist

Tukang rias minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu:

Setelan janjian kanggo Spa lan Salon

  • Pesenan Online - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonist Online sing cerdas, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa digabung karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe kanthi otomatis. Ora pesenan kaping pindho. Pamitan kanggo ora nuduhake karo Salonist.
  • Pamblokir Slot - Mungkasi mbuang wektu staf lan pelanggan kanthi menehi slot wektu sing ora kasedhiya ing tanggalan sampeyan. Kanthi blocker slot kanggo pesenan online, sampeyan mung bisa nampilake slot sing kasedhiya, sing matesi pesenan janjian sing gedhe banget sajrone jangka wektu tartamtu.
  • Pesenan Off-jam - Menehi luwih fleksibel para pelanggan kanggo janji janjian, sanajan ing njaba jam kerja, kanthi nggunakake piranti lunak manajemen. Kanthi piranti lunak salon sing paling apik, bisnis sampeyan bisa terus obah sanajan sampeyan lagi offline. Salonist dirancang kanggo njaga supaya aliran masuk pelanggan tetep konsisten, saengga bisa dipesen kanthi gampang kapan wae lan ing endi wae.
  • Pesenan Paket - Rasakake kebebasan nggawe paket kanggo macem-macem layanan ing tandhing sing trep. Kanthi piranti lunak manajemen klien iki, sampeyan bisa nambah adol lan bathi ing studio kanthi nggawe pelanggan gampang nggawe pesenan adhedhasar pilihan. Piranti lunak salonist uga apik kanggo nambah kasetyan pelanggan kanthi paket salon sing apik ing pucuke.
  • Pesenan Keanggotaan - Menehi insentif marang para pelanggan supaya tetep setya nggunakake fitur pesenan lan jadwal jadwal online. Ing Salonist, pamilik salon bisa mbukak program loyalitas sing menehi diskon anggota kanggo layanan tartamtu. Iki wis kabukten bisa nyebabake pertumbuhan salon lan nambah tarif retensi pelanggan.
  • Nampa Pembayaran - Apa kepenak banget yen nduwe piranti lunak salon sing paling apik sing nggawe gampang nampa pembayaran? Tukang rias dilengkapi widget pesenan online sing gegandhengan karo Paypal, Stripe, lan Authorize.Net. Pamilik salon bisa entuk pembayaran kanggo layanan sampeyan kanthi mung nyinkronake tuku karo widget iki ing piranti lunak manajemen salon. Sampeyan uga bisa nampa kabeh bentuk pambayaran kanthi Point of Sale sing terintegrasi.

Pemasaran kanggo Spa lan Salon

  • email Marketing - Kirim salam pengetan, rencana keanggotaan, lan konfirmasi janjian kurang saka limang menit nggunakake layanan pemasaran email Salonist. Pemasaran email minangka cara sing apik kanggo nambah janji kanggo salon lan layanan spa. Salonist yaiku nambah tingkat retensi pelanggan lan ngasilake penghasilan sing luwih dhuwur kanggo perusahaan sampeyan.
  • Manajemen Review - Tinjauan minangka cara sing apik kanggo nunjukake marang jagad yen sampeyan nindakake tumindak sing bener. Mbantu sampeyan ngamanake luwih akeh pelanggan nalika tetep setya. Piranti lunak penjadwal Janjian Salonist nggawe sampeyan entuk saran nyata-nyata saka pelanggan babagan produk lan layanan sampeyan. Kanthi pituduh sing dikirim liwat SMS lan email ing smartphone kanggo manajemen klien sing tepat, sampeyan bisa tetep nyambung karo pelanggan.
  • Manajemen Kupon - Yen ana siji sing disenengi pelanggan, layanan gratis. Ganjar pelanggan kanggo patronase kanthi diskon lan penawaran kupon kanggo kabeh pesenan nganyari. Ora ana proses rumit. Sampeyan bisa ngatur hak iki saka tab Gawe Salon lan Diskon Spa ing piranti lunak salon cerdas. Supaya klien sampeyan teka kanthi diskon.
  • Gift Cards - Wenehi kesempatan marang para pelanggan kanggo menehi hadiah marang wong sing dikasihi karo layanan sampeyan ing acara khusus. Apa ulang taun utawa perayaan ulang taun, kertu hadiah sing dipersonalisasi ing Salonist bisa mbantu sampeyan melu karo calon pelanggan. Platform kasebut langsung menehi notifikasi liwat email utawa SMS.
  • Sistem Kasetyan - Program kasetyan liwat manajemen klien minangka sistem hadiah liyane sing apik kanggo para pelanggan. Iki bakal mbantu nambah frekuensi kunjungan. Priksa piranti lunak Salonist supaya gampang ngakses program kasetyan sing bakal cepet ngunggahake rujukan, keterlibatan, lan keamanan pelanggan.
  • Kampanye SMS - Kurangi kemungkinan ora ditampilake saka pelanggan. Tukang salon mbantu sampeyan kontak karo dheweke liwat pangeling janjian, keterlibatan pelanggan, kampanye promosi, lan liya-liyane. Tuwuh bisnis salon kanthi ngobrol karo pelanggan lan ngerti persis apa sing dikarepake.

Saliyane setelan janjian lan pemasaran, Tukang rias uga kalebu manajemen pelanggan, janjian prabayar, manajemen inventaris, manajemen biaya, manajemen lokasi, toko online, analitik, titik penjualan, aplikasi seluler, formulir online, lan laporan rinci. Piranti lunak salon iki dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo nambah penghasilan, ngirit wektu, nambah visibilitas merek, lan njupuk keputusan sing cerdas ing industri kecantikan. Jelajahi fitur alat sing paling disenengi iki lan siyap kanggo nggawe bisnis sampeyan luwih apik.

Miwiti karo Salon

Klien kalebu toko tukang cukur, salon rambut, terapi pijet, salon kuku, spa, salon pengantin, perangkat lunak spa medis, perawatan kulit estetis, seniman tato, penyewa stan, salon penyamakan, lan perawatan hewan peliharaan.

Miwiti Uji Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Tukang rias.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.