Rahasia Bisnis Salon: 10 Gagasan Pemasaran sing Bisa Ditindakake Sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngamanake Klien Liyane

10 Taktik Pemasaran sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngembangake lan Ngembangake Bisnis Salon

Salon akeh investasi ing dununge, staf lan spesialis, peralatan, lan produke. Nanging, siji perkara sing asring dilalekake kanggo investasi yaiku kampanye pemasaran. Kepiye klien bisa nemokake salon sing apik?

Sanajan pemasaran bisa dadi angel kanggo dikuasai, nanging isih bisa diatur, lan ora perlu diwedeni. Ana akeh ide pemasaran sing dicoba lan dites kanggo salon sing bisa narik kawigaten klien lan nambah penylametan pelanggan.

Yen sampeyan dadi pemilik salon sing kepengin ngupayakake program pemasarane, waca maneh kanggo nemokake ide pemasaran apa sing bisa ditindakake kanggo ngamanake luwih akeh klien.

  1. Penawaran program referensi-kanca - Salah sawijining cara kanggo nambah jumlah klien sampeyan yaiku nggarap sing wis ana. Sampeyan bisa uga kepingin ngerti kepiye. Ya, liwat program rujukan mesthine. A program ngubungake minangka program sing nargetake pelanggan sampeyan saiki. Ide pemasaran iki nyengkuyung supaya para pelanggan ngrujuk kanca menyang salon kanthi menehi diskon kanggo saben referensi sing sukses. Sing apik babagan program rujukan yaiku masarakat luwih seneng nindakake rujukan tinimbang telpon utawa email adhem saka sampeyan. Yen rekomendasi kasebut diwenehake saka sumber sing dipercaya lan cedhak, luwih cenderung bakal entuk perhatian saka klien anyar. Pelanggan sing dirujuk ditemokake luwih setya tinimbang pelanggan biasa. Plus liyane yaiku luwih gampang nggunakake produk lan layanan salon sampeyan.
  2. Nggawe kemitraan karo bisnis liyane - Ana pirang-pirang cara kanggo nggawe inovasi karo bisnis. Salah sawijining cara kanggo dadi ndhuwur kompetisi yaiku kanthi kolaborasi karo bisnis liyane. Kerep banget kita nglirwakake potensial kolaborasi karo bisnis liyane lan kepiye supaya bisa ngasilake luwih akeh lalu lintas lan penghasilan kanggo kalorone bisnis sampeyan. Minangka salon, sampeyan bisa kolaborasi karo akeh bisnis. Gumantung saka lokal, sampeyan bisa kolaborasi karo bisnis sing uga ana ing industri kecantikan. Contone, sampeyan bisa nyambung karo papan pijet sing disenengi, utawa sampeyan bisa uga kolaborasi karo spa. Kanthi ide pemasaran iki, sampeyan ora mung bisa nggunakake klien nanging uga klien bisnis liyane. Bakal dadi kahanan win-win kanggo loro bisnis sampeyan uga uga klien amarga kesepakatan sing entuk.
  3. Promosi salon tawaran - Sapa sing ora seneng diskon? Pramila diskon, penjualan, lan promosi mesthi dadi skema pemasaran sing wis dites wektu sing cocog kanggo bisnis apa wae. Promosi sales sampeyan bisa gumantung karo akeh faktor. Bisa kanggo pengunjung pertama, utawa bisa uga preinan tartamtu. Mbok sampeyan malah bisa nyiyapake diskon mbayar utawa adol mingguan. Kanthi promosi salon, sampeyan bisa nambah lalu lintas menyang salon lan nambah pesenan. Mesthine, yen sampeyan wis nambah pesenan, luwih akeh sampeyan ngasilake dodolan saengga promosi salon sing apik bisa uga ngasilake bathi.
  4. Nggunakake pemasaran media sosial - Komunitas kaendahan berkembang ing media sosial akhir-akhir iki lan penting manawa para pemilik salon nggunakake iki. Tansah nyiyapake akun media sosial supaya salon sampeyan supaya salon luwih gampang ditemokake dening para pelanggan sing luwih seneng. Yen wis entuk akun sing digunakake ing platform media sosial sing beda, aja lali masarkan bisnis sampeyan. Ubah pariwara lan strategi pemasaran sosial adhedhasar saben platform kanggo pengalaman sing luwih pribadi kanggo pangguna. Gunakake platform enggo bareng adhedhasar foto utamane Instagram lan kirim tampilan sing apik tenan kanggo narik perhatian para pelanggan sing minat. Optimalake hashtags lan tembung kunci supaya sampeyan bisa dadi perhatian.
  5. Luwih nyambung liwat marketing email - Nalika pemasaran bisnis online, aja nguciwakake pemasaran bisnis liwat kampanye adhedhasar email. Iki kanggo nutupi pelanggan sing ora ngetutake akun media sosial nanging wis menehi email marang sampeyan. Mupangate nggunakake kampanye pemasaran email yaiku sampeyan entuk akeh asil kanthi rega murah. Sampeyan uga bisa nggunakake marketing email kanggo nglakokake sawetara ide pemasaran sing wis kasebut sadurunge. Contone, sampeyan bisa ngirim email kanthi tautan rujukan tertanam kanggo ngajak pelanggan ngrujuk kanca kanthi diskon. Sampeyan uga bisa promosi promosi utawa promosi menyang pelanggan sing ora ngerti liwat email. Kabeh iki lan liya-liyane bisa ditindakake liwat email lan sampeyan bisa ngoptimalake proses iki kanthi nggunakake sistem manajemen persediaan salon.
  6. Gunakake piranti lunak penjadwalan - Nggunakake piranti lunak gawe jadwal kanggo nggawe janji janjian ing salon bisa ngoptimalake proses lan nggawe luwih gampang gawe jadwal ketersediaan kanggo staf lan klien sampeyan. Ana akeh fitur kanggo klien lan staf sing bisa digunakake nalika nggunakake piranti lunak kaya iki. Salah sawijining fitur sing nggawe reservasi janjian luwih gampang yaiku nganyari tanggalan wektu nyata sing bisa dideleng pelanggan kanthi online. Iki nggawe pelanggan luwih gampang mutusake kapan pengin gawe jadwal janjian kanggo perawatan sing disenengi. Kajaba iku, gawe jadwal piranti lunak bisa ngelingake pelanggan babagan janjian sing wis ditemtokake ing salon. Yen klien kudu batal, paling ora sampeyan ora bakal dilaporake ing dina. Iki ngidini sampeyan mbebasake wektu kanggo nampa janjian liyane.
  7. Melu kegiatan lokal - Siji hal sing ora dimanfaatake akeh salon yaiku komunitas lokal. Salon sing paling apik duwe hubungan karo komunitas amarga, kabeh umume bisnis. Mula, salon kudu ngupayakake sing paling apik kanggo melu kegiyatan lokal. Apa acara kasebut kanggo preinan utawa bisa uga kanggo pertunjukan mode, mung nuduhake dhukungan sampeyan bisa nggawe jeneng bisnis nyebar ing kana lan nambah klien.
  8. Menehi bali menyang komunitas sampeyan - Ngomong babagan gabung karo kegiatan lokal, salah sawijining cara kanggo nggawe hubungan karo warga lokal yaiku kanthi menehi bali menyang masyarakat. Mungkin njaluk panguwasa lokal babagan cara sampeyan bisa nulungi komunitas kasebut. Mungkin sampeyan bisa menehi potongan rambut gratis kanggo sing ora duwe omah. Mungkin sampeyan bisa ngrewangi dana acara amal ing mbesuk. Iki minangka cara sing migunani kanggo melu karo calon klien anyar sing dadi panas ati.
  9. Goleki salon sampeyan ing direktori online - Statistik anyar wis nuduhake manawa mayoritas pangguna seluler nggoleki bisnis online utawa produk kanthi online sadurunge ngunjungi toko. Mula, sampeyan kudu nggawe bisnis bisa dideteksi lan bisa ditemokake. Salah sawijining cara yaiku nggawe dhaptar bisnis sampeyan ing direktori online kayata ing Yelp utawa ing Google Business. Kanthi cara iki, para pelanggan sing tertarik bisa kanthi gampang nemokake salon lan ngenali jam buka lan layanan sing sampeyan lebokake.
  10. Gunakake iklan target ulang - Sawise pelanggan ngunjungi situs sampeyan, apa ana tuku utawa ora, luwih gampang nggawe konversi tinimbang pelanggan anyar sing durung nate interaksi karo merek sampeyan. Kanggo target pelanggan, luwih becik nggunakake iklan target ulang. Yen sampeyan lagi wae ngluncurake produk utawa perawatan anyar, priksa dhaptar pelanggan sadurunge sing paling seneng lan target karo iklan kanggo produk / perawatan kasebut.

Salon

Pemasaran salon sampeyan ora ateges mbuwang dhuwit akeh ing papan reklame utawa ngirim brosur ing saindenging kutha. Ana akeh ide pemasaran sing bisa ditrapake sing bisa ditindakake saiki.

Kabeh yaiku gegayutan karo target pasar uga mbukak salon menyang komunitas lokal. Aja ngenteni maneh sadurunge miwiti ngetrapake strategi pemasaran kasebut supaya sampeyan bisa ngoptimalake supaya bisa dadi luwih cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.