SalesRep.ai: Nggunakake Intelijen kanggo Otomatisake Interaksi Prospek Multi-Saluran

SalesRep

Minangka video iki saka SalesRep pertunjukan, bagean gedhe saka wektu dodolan metu kanggo nyambung utawa gawe jadwal kanggo nyambung karo pelanggan. SalesRep nggunakake otomatisasi telpon kanthi platform pamroses otonom basa alami kanggo njupuk upaya saka tim penjualan sampeyan, saengga bisa fokus kabeh ing penjualan - dudu sambungan.

Platform kasebut ngidini klien nggawe proses sing dijadwalake nggunakake olahpesen teks email, swara, lan SMS.

Pencet tombol sing gampang ing CRM sampeyan miwiti proses tindak lanjut kanggo saben wong sing kudu dihubungi wong sing dodol. SalesRep ngetutake prospek nganti pirang-pirang wulan tanpa kesel. Nalika kesepakatan ora digawe sajrone kontak, tambahkan timbal ing antrian proses tindak lanjut lan platform bakal rampung.

Fitur Utama SalesRep Kalebu:

  • Tindakake urutan - Aliran tumindak telpon, teks lan sistem email bakal ditindakake saben target tartamtu. SalesRep.ai kerjo banget karo organisasi sampeyan kanggo ngatur urutan adhedhasar endi wae siklus dodolan. Yen sampeyan durung nate ngomong babagan kepemimpinan, langkah-langkah urutan sing tepat bakal ditindakake. Yen sampeyan ngetutake munggah saka telpon dodolan sadurunge, mula bakal beda. Tambahake proses tindak lanjut sing dibutuhake ing SalesRep.ai.
  • Telpon nganggo lokal ngarsane - SalesRep.ai bakal nelpon pandhuan atas jeneng sampeyan lan asring sampeyan pengin. SalesRep.ai bakal nelpon saka nomer lokal lan ora bakal repot-repot wakil sampeyan nganti entuk kepemimpinan. Sawise rampung - SalesRep.ai bakal nuduhake apa sing diarani telpon banjur bakal nyambung menyang perwakilan utawa departemen asupan. Yen timbal ora kasedhiya, SalesRep.ai bakal ninggalake voicemail utawa bakal telpon maneh mengko.
  • AI SMS lan pesen email - SMS dikirim saka nomer lokal lan Email dikirim saka akun pribadi reps sampeyan kaya ngirim. Kanthi unsur AI, nalika SaleRep.ai nampa pesen saka pimpinan, bisa ngerti tegese lan tumindak. AI kanthi sopan Mungkasi utawa Nundha urutan; Jadwal utawa Jadwal maneh telpon; lan wangsuli pitakon sing gampang supaya ora prelu.

Mangkene gambar babagan canggih mesin urutan bisa diprogram:

Urutan SalesRep

Sistem kasebut lengkap, kanthi kemampuan nyelehake saben pelanggan, saben transaksi, lan saben tanggepan.

SalesRep SMS Response

Dheweke malah nyedhiyakake ekstensi Chrome:

SalesRep Extension Chrome

Integrasi kalebu Salesforce, Velocify, Microsoft Dynamics, Hubspot, lan Infusionsoft. Nggunakake SalesRep.ai, perusahaan bisa ngindhari pelanggan, bisa mbuwang wektu rep kanggo adol, lan pungkasane bakal nutup luwih akeh pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.