Salesmachine: Nambah Konversi Uji Coba SaaS lan Adopsi Pelanggan

Salesmachine

Yen sampeyan adol a Software minangka Service a Produk (SaaS), penghasilan sampeyan gumantung saka nggunakake data lan panggunaan produk pelanggan ing level kontak lan akun. Salesmachine nguatake tim sales lan sukses kanthi wawasan lan otomatis sing bisa ditindakake kanggo nambah konversi Uji Coba lan Adopsi Pelanggan.

Salesmachine Nduweni Loro Keuntungan Utama

  • Ningkatake Konversi Nyoba - Skor kualifikasi sing adhedhasar kualifikasi pelanggan lan adopsi produk. Kualifikasi uji coba Salesmachine ngidini tim sales sampeyan fokus ing prospek sing nduweni kualifikasi tinggi lan nutup kesepakatan sing luwih apik kanthi gaweyan sing kurang.
  • Nambah Adopsi lan Retensi Pelanggan - Koordinasi tumindak proaktif kanggo menehi sukses ing kabeh lelungan pelanggan. Salesmachine mbantu sampeyan sukses ing saben tahap lelungan pelanggan lan melu pelanggan nalika ana risiko sing dideteksi.

Kepiye Salesmachine Nambah Konversi Uji Coba

  • Skor Fit Pelanggan - Kanggo saben dhaptar anyar, Salesmachine ngitung skor fit pelanggan adhedhasar informasi demografi, lan perusahaan.

Skor Fit Pelanggan Salesmachine

  • Skor Adopsi Produk - Adopsi produk Skor adhedhasar akun lan prilaku pangguna, frekuensi panggunaan, aktivasi fitur, NPS lan sinyal liyane.

Skor Adopsi Produk Salesmachine

  • Kualifikasi Nyoba - Gabungke skor fit Pelanggan lan skor adopsi Produk kanggo ngenali Product Qualified Leads (PQL).

Kualifikasi Percobaan Salesmachine - Customer Fit vs Adoption Produk

  • Kabar Tindakan - Wartakake marang tim sales ing CRM, Email utawa Slack nalika sidhang sing anyar wis dideteksi.

Kabar Tindakan Salesmachine

  • Otomatis Workflows - Ningkatake keterlibatan produk kanggo pelanggan adopsi sing kurang, kanthi urutan onboarding lan email pendhidhikan fitur.

Aliran Kerja Otomatis Email Salesmachine

  • Pelaporan Adopsi Nyoba - Lacak, ngukur, nganalisa skor lan konversi kanggo nambah akurasi lan kinerja.

Pelaporan Salesmachine

Kepiye Salesmachine Nambah Adopsi Pelanggan

  • Skor Kesehatan - Salesmachine kanthi otomatis ngitung kesehatan para pelanggan adhedhasar tumindake. Sampeyan bisa melu proaktif nalika ana risiko utawa kesempatan sing ditemokake ing kabeh lelungan pelanggan.

Skor Kesehatan Adopsi Produk Pelanggan Salesmachine

  • Tandha Risiko - Salesmachine digabung karo Slack, Email, lan alat liyane kanggo ngabari pangguna nalika nolak kesehatan sing ora apik utawa ana perubahan.

Tandha Risiko Adopsi Produk Salesmachine

  • Manajemen Siklus Pelanggan - Pelanggan ing tahap siklus siklus Onboarding ora kudu dianggep padha karo pelanggan ing tahap siklus siklus Anyaran. Salesmachine ngidini sampeyan klompok pelanggan ing macem-macem tahapan lelungan pelanggan.

Manajemen Siklus Pelanggan Salesmachine

  • Buku Dolanan - Nalika terdeteksi timah sing wis mumpuni anyar, Salesmachine bisa kanthi otomatis ngirim email, nggawe tugas ing CRM, ngirim kabar. Asisten pribadi sampeyan ngisi tanggalan lan kothak mlebu kanthi pituduh nutup sing cocog.

Playbook Adopsi Pelanggan Salesmachine

  • Aliran Kerja Otomatis - Salesmachine minangka platform sing mbukak, nggawe tumindak ing layanan pihak kaping 3 kaya Salesforce, Hubspot, Pipedrive, Intercom kanggo koordinasi tumindak antarane tim sing beda-beda karo pelanggan.

Otomasi Adopsi Pelanggan Salesmachine lan Alur Kerja

  • 360 Deleng saka Pelanggan - Goleki tampilan sakabehe kanggo para pelanggan. Ngumpulake ing sak papan kabeh Interkom, Obrolan email, Tiket dhukungan, skor NPS.

Salesmachine Unified View saka Pelanggan

  • Pelaporan Adopsi Pelanggan - Tampilake nilai tumindak sampeyan. Ukur pengaruh nyata saka strategi Salesmachine ing penghasilan, kesehatan pelanggan, churn, lan liya-liyane.

Pelaporan Adopsi Pelanggan Salesmachine

Salesmachine wis ngasilake integrasi karo Zendesk, Gmail, Segmen, Interkom, Salesforce, Delighted, Strip, StatisMeter, Olark, lan Zapier. Dheweke uga duwe perpustakaan JavaScript, API, lan perpustakaan Backend lengkap sing kasedhiya kanggo nggabungake dhukungan, NPS, pembayaran, CRM, lan sistem email menyang tampilan gabungan saka pelanggan.

Nyuwun Demo Salesmachine

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.