Salesforce.com ora bisa digunakake karo Internet Explorer 7 (Pancen bener!)

Salesforce IE7

Aku mlebu Salesforce.com esuk iki ing IE7 lan ora bisa ndeleng tombol apa wae kanggo bener-bener nglakokake perintah. Calon Rilis wis suwe banget ing Internet Explorer 7… ora ana alesan yen On Demand / Software minangka panyedhiya Layanan durung siyap kanggo ngrampungake.

Luwih elek pesen bisu sing didukung. Dheweke nyaranake supaya ORA enggal nganyari menyang IE7 nalika dadi Pembaruan Otomatis. Ummmm, yen nganyari OTOMATIS… kepiye sampeyan ora langsung nganyari? Oy

CORRECTION: Yen sampeyan mbusak cache, bisa digunakake.

3 Komentar

  1. 1

    Siji alesan maneh sing nggunakake tenaga kerja kudu nggunakake firefox, nanging aku ngerti manawa kanggo akeh perusahaan sing luwih gedhe, iki ora bakal dadi pilihan.

  2. 2

    Salesforce.com mbenerake masalah tombol ing wulan Maret.

    Yen sadurunge ngganti setelan cache IE6 saka standar (Otomatis) lan sampeyan mung nganyari dadi IE7, IE6 CSS bisa uga dicache.

    Coba mlebu lan tekan Ctrl-F5 kanggo refresh lengkap. Utawa mbusak cache lan log in maneh. Utawa ngenteni 24 jam. Aku dadi kandidat rilis IE7 paling anyar lan ndeleng tombol sing apik.

    Sampeyan uga bisa mateni pembaruan otomatis. Microsoft nutupi iki ing blog IE (http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx) lan ing kene (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=4516A6F7-5D44-482B-9DBD-869B4A90159C&displaylang=en)

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.