Salesforce.com ora bisa digunakake karo Internet Explorer 7 (Pancen bener!)

Salesforce IE7

Aku mlebu ing Salesforce.com esuk iki ing IE7 lan ora bisa ndeleng tombol apa wae kanggo bener-bener nindakake prentah. Calon Rilis wis suwe banget ing Internet Explorer 7… ora ana alesan yen Atur Panjaluk / Piranti Lunak minangka panyedhiya Layanan durung siyap kanggo iki.

Luwih elek pesen bisu sing didukung. Dheweke nyaranake supaya ORA enggal nganyari menyang IE7 nalika dadi Pembaruan Otomatis. Ummmm, yen nganyari OTOMATIS… kepiye sampeyan ora langsung nganyari? Oy

CORRECTION: Yen sampeyan mbusak cache, bisa digunakake.

3 Komentar

  1. 1

    Siji alesan liyane sapa sing nggunakake salesforce kudu nggunakake firefox, nanging aku ngerti manawa kanggo akeh perusahaan sing luwih gedhe iki ora bakal dadi pilihan.

  2. 2

    Salesforce.com ndandani masalah tombol bali ing Maret.

    Yen sadurunge sampeyan ngganti setelan cache IE6 saka standar (Otomatis) lan sampeyan mung nganyarke menyang IE7, IE6 CSS bisa dadi cache.

    Coba mlebu lan pencet Ctrl-F5 kanggo refresh lengkap. Utawa mbusak cache lan mlebu maneh. Utawa ngenteni 24 jam. Aku ing calon release IE7 paling anyar lan ndeleng tombol nggoleki.

    Uga, sampeyan bisa mateni nganyari otomatis. Microsoft nutupi iki ing blog IE (http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx) lan ing kene (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=4516A6F7-5D44-482B-9DBD-869B4A90159C&displaylang=en)

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.