Jual, Layanan lan Pasar karo Salesforce1

tenaga kerja1

Minggu kepungkur, Isaac Pellerin saka klien kita TinderBox mampir lan nduduhake Salesforce1 aplikasi seluler kanggo kula. Wah Salesforce1 ngidini perusahaan nggawe aplikasi nggunakake Komunitas Salesforce, Heroku1, lan Platform Bahan Bakar ExactTarget lan antarmuka panganggo iku gampang lan bisa digunakake.

Platform Salesforce1 ngirim layanan kuat kayata pangembangan klik-klik, logika bisnis, SDK seluler, Analytics, pangembangan multi-basa, kolaborasi sosial, lan solusi identitas awan. Uga kalebu layanan kaya komponen uI, tata letak kaca sing fleksibel kanggo seluler, mesin keterlibatan pelanggan 1: 1, lan tumindak khusus - kabeh dienggo supaya cepet. Lan amarga API-pisanan, sampeyan bisa nggawe aplikasi kanthi pengalaman utawa pengalaman sing sampeyan pengin — ngewangi sampeyan nyambung karo piranti, aplikasi, lan pelanggan generasi sabanjure kanthi cara sing anyar. Pandhuan App Salesforce1

Keuntungan Kanggo Pangembang

  • Platform cloud pertama API, tegese kabeh aplikasi sampeyan nyambung menyang data bisnis
  • Aplikasi seluler sing bisa ditambahi nganggo kerangka kerja uI, saengga bisa dibangun luwih cepet tinimbang saiki
  • Dhukungan kanggo kabeh kerangka seluler HTMl5 lan JavaScript paling anyar, kayata Angular, Backbone, lan liya-liyane
  • SDK seluler kanggo nggawe iOS asli lan aplikasi Android kustom
  • Penyebaran instan, distribusi wektu nyata
  • Piranti produktivitas sing luwih akeh supaya luwih cepet

Keuntungan kanggo Pangguna Bisnis

  • Gawe aplikasi kanthi mung klik
  • Gawe ide bisnis kanthi aplikasi - lan coba langsung sosial lan seluler
  • Mbangun aplikasi sing sadar kontekstual, cerdas, lan berorientasi karo tumindak
  • Kirim data lan wawasan kanggo saben karyawan
  • Tambah pangguna anyar lan kontrol akses pangguna kanthi mung sawetara klik

Wis dadi pangguna Salesforce ing pirang-pirang perusahaan - kalebu duweke dhewe sajrone wektu - alangan paling gedhe yaiku antarmuka pangguna lan entuk informasi sing dibutuhake kanthi cepet lan gampang. Mung nyiyapake kampanye sing gampang lan nglaporake pancen frustasi. Muga-muga Salesforce nggunakake kagunaan lan gampang digunakake kanggo Salesforce1 lan nggawa aplikasi web ing sawijining dina mengko!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.