Salesforce: Taun Otomatis Sampeyan ing Review Infographic

nggodha toutapp

Nalika lagi nggarap klien, kita asring nggawe alat interaktif kanggo narik pengunjung situs. Iki Infographic Salesforce khusus saka ToutApp gampang banget yen ora dituduhake! Cukup login nganggo kredensial Salesforce lan entuk laporan khusus sing nuduhake tren lan wawasan unik babagan Kesempatan Salesforce saka 2013.

Mangkene conto apa sing bakal digawe infographic otomatis kanggo anggota sales Salesforce sampeyan:
salesforce-year-review-toutapp

ToutApp minangka alat sing mbantu sampeyan template, ngotomatisasi lan ngukur wangsulan saka email perwakilan sales sing sampeyan kirim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.