Formulir Integrasi Salesforce karo Formstack

formulir formstack tenaga kerja

Yen sampeyan wis nuwuhake integrasi karo Salesforce API, sampeyan bakal ngerti sejatine sifate kuat… nanging ora mesthi gampang. Web-To-Leads lan Web-To-Contact ora angel banget, nanging isih mbutuhake sampeyan nggawe formulir web kanthi manual. Kudos kanggo Formstack kanggo rilis paling anyar, sing nyedhiyakake Integrasi Salesforce sing gampang!