Sukses liwat Laporan Panggunaan Otomatis

Ing tugasku, kita nggunakake Salesforce minangka alat Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Salesforce minangka salah sawijining sistem sing luar biasa sing bisa nindakake apa wae, nanging biasane mbutuhake gaweyan kanggo tekan kana.

Salah sawijining upaya gedhe sing saya maju yaiku Salesforce laporan panggunaan pemasaran email kanthi proaktif sing dikirim saben wulan kanggo saben pangguna. Laporan kasebut nyedhiyakake sawetara pemahaman babagan bidang aplikasi sing lagi digunakake lan uga area liyane sing bisa mbantu.
laporan panggunaan

Laporan email otomatis diakhiri karo 4 bagean:

  1. Nglakoni
  2. Pakaryan
  3. ngoptimalake
  4. Ngambakne

Sanajan strategi pemasaran email babagan iki hebat, aku nemokake rincian ing saben bagean kurang praktis utawa gampang dileksanakake. Sampeyan bisa ngeklik saben topik ing email kanggo entuk rincian tambahan babagan fitur sing ditawakake. Contone, ngoptimalake duwe 15 rekomendasi ing email. Umume rekomendasi kasebut menarik nanging aku ora duwe kontrol kanggo ngetrapake sawetara.

This is a great email marketing strategy that I'd encourage everyone in the Software as a Service industry to implement; however, I'd make the following recommendations:

  • Tansah gampang. I'd recommend a single item for each section… one item to implement, one to reinforce, one to optimize, one to expand.
  • Kesempatan bisnis. Kanthi saben item, aku bakal menehi kesempatan bisnis utawa studi kasus klien liyane sing nggunakake item kasebut.
  • Cara miwiti. Now that they've peaked your interest, some contact information for who to follow up with for help would be logical.

By automating and implementing an email marketing strategy like this, you're providing your clients with the tools for success. In return, a successful implementation of your software will lead to improved usage and business results – a great opportunity for upsell opportunities and increased customer retention. If you've implemented an automated strategy such as this, let me know. I'd love to hear the results!

Inspirasi kanggo kiriman iki yaiku Chantelle ing compendium, sing mentas ngetrapake a Tip Dina email supaya para klien bisa milih. Utawa, pangguna (utawa malah non-klien) bisa milih Tips Saben Dina kanggo Blogging Bisnis ing Twitter!

2 Komentar

  1. 1

    Aku isih kelingan kepiye Hotmail nggawe hit gedhe pungkasan 10 taun kepungkur. Dheweke nggunakake tautan tandha tangan ing kabeh email pangguna kanggo nyebarake warta ing saindenging jagad sing cepet banget. Aku yakin pemasaran email minangka teknik pemasaran sing apik, nanging nangani kothak spam bakal dadi bakat tambahan.

  2. 2

    Kita nggunakake tenaga kerja ing tugas pungkasan, lan yen aku yakin yen bisa diatur bisa migunani, aku nemokake antarmuka panganggo dadi wates sing ora bisa digunakake. Ngandika, aku ora nggunakake kanggo marketing, aku digunakake kanggo adol. Ing sawetara wektu aku pengin ndeleng integrasi CRM karo media sosial. Iki bakal dadi luwih migunani kanggo aku dhewe. Data pancen dudu kepribadianku. Aku luwih seneng sesambetan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.