Pemasar Metrik lan Investasi 5 Paling Dhuwur ing 2015

mangsa survey asil pemasaran 2015 tenaga kerja

Kanggo kaping pindho, Salesforce survey liwat 5,000 pemasar sacara global kanggo ngerti prioritas utama kanggo 2015 ing kabeh saluran digital. Mangkene ringkesan babagan laporan lengkap sing bisa didownload ing Salesforce.com.

Sanajan tantangan bisnis sing paling penting yaiku pangembangan bisnis anyar, kualitas timbal, lan cocog karo teknologi, kepiye para pemasar nggunakake anggaran lan nglacak kemajuan pancen nyenengake:

5 Wilayah Paling Ndhuwur kanggo Investasi Pemasaran tambah

  1. Pariwara Media Sosial
  2. Marketing Social Media
  3. Keterlibatan Media Sosial
  4. Pelacakan Seluler adhedhasar Lokasi
  5. Aplikasi Mobile

Sanajan ana kenaikan bathi kanggo sosial lan seluler, ora ana kasunyatane manawa email lan tetep dadi media komunikasi paling kuat kanggo strategi digital apa wae.

5 Metrik Pemasaran Paling Sukses

  • Wutah Pendapatan
  • Satisfaction customer
  • Wangsul ing Investment
  • Tingkat Retensi Pelanggan
  • Akuisisi Pelanggan

Dadi, sampeyan… sosial lan seluler tambah akeh perhatian, nanging metrik sing penting kalebu njaga pelanggan sing hebat uga entuk sing anyar!

Masa Depan Pemasaran 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.