Einstein: Kepiye Solusi AI Salesforce Bisa Nggawe Kinerja Pemasaran lan Penjualan

Salesforce Einstein

Departemen pemasaran asring ora duwe tenaga lan kakehan kerja - ngimbangi wektu kanggo mindhah data ing antarane sistem, ngenali kesempatan, lan nggunakake konten lan kampanye kanggo nambah kesadaran, keterlibatan, akuisisi, lan retensi. Kadhangkala, aku ndeleng perusahaan sing berjuang terus munggah nalika ana solusi nyata ing njaba sing bakal nyuda sumber daya sing dibutuhake kanggo nambah efektifitas sakabèhé.

Intelijen buatan minangka salah sawijining teknologi kasebut - lan wis kabukten bisa menehi nilai nyata kanggo para pemasar nalika ngomong. Saben kerangka kerja pemasaran utama duwe mesin AI dhewe. Kanthi dominasi Salesforce ing industri kasebut, klien Salesforce lan Marketing Cloud kudu ndeleng Einstein, Platform AI Salesforce. Nalika akeh mesin AI mbutuhake akeh pangembangan, Salesforce Einstein dikembangake kanggo digunakake kanthi program lan integrasi minimal ing kabeh sales Salesforce lan marketing… apa B2C utawa B2B.

Alesan utama kenapa AI dadi terkenal ing dodolan lan pemasaran yaiku, yen digunakake kanthi bener, bakal ngilangi bias internal tim pemasaran kita. Pemasar cenderung khusus lan pindhah ing arah sing paling kepenak nalika nerangake strategi merek, komunikasi, lan eksekusi. Kita asring nyusun data kanggo ndhukung premis sing paling dipercaya.

Janji AI yaiku menehi pendapat sing ora bias, adhedhasar kasunyatan, lan pendapat sing terus saya suwe saya suwe nalika data anyar diwenehake. Nalika aku percaya ing usus, aku mesthi kesengsem karo temuan sing digawe AI! Pungkasane, aku yakin bakal mbuwang wektu, saengga bisa fokus ing solusi kreatif kanthi entuk manfaat saka data lan temuan sing objektif.

Apa Salesforce Einstein?

Einstein bisa mbantu perusahaan nggawe keputusan luwih cepet, nggawe karyawan luwih produktif, lan nggawe pelanggan luwih seneng nggunakake intelijen buatan (AI) ing Salesforce Customer 360 Platform. Antarmuka pangguna mbutuhake program minimal lan nggunakake machine learning kanggo njupuk data sejarah kanggo prédhiksi utawa ngoptimalake upaya pemasaran lan penjualan ing mangsa ngarep.

Ana sawetara cara kanggo nggunakake intelijen buatan, ing ngisor iki ana mupangat utama lan fitur Salesforce Einstein:

Salesforce Einstein: Sinau Mesin

Entuk prediksi babagan bisnis lan pelanggan.

  • Penemuan Einstein - Ningkatake produktivitas lan temokake pola sing relevan ing kabeh data, apa ana ing Salesforce utawa njaba. Temokake wawasan AI lan rekomendasi sing gampang kanggo masalah sing angel. Banjur, tindakake temenan sampeyan tanpa nate lunga saka Salesforce.

Salesforce Einstein Discovery

  • Einstein Prediksi Tukang - Prediksi asil bisnis, kayata nilai churn utawa umur. Gawe model AI khusus ing lapangan utawa obyek Salesforce kanthi klik, dudu kode.

Salesforce Einstein Prediksi Tukang

  • Einstein Tumindak Paling Apik - Kirimake rekomendasi sing wis kabukten kanggo karyawan lan pelanggan, langsung ing aplikasi sing digunakake. Netepake rekomendasi, nggawe strategi tumindak, bangun model prediktif, rekomendasi tampilan, lan aktifake otomatisasi.

Salesforce Einstein Tumindak Paling Apik

Salesforce Einstein: Pangolahan Bahasa Alami

Gunakake NLP kanggo nemokake pola linguistik sing bisa digunakake kanggo njawab pitakon, nanggapi panjaluk, lan ngenali obrolan babagan merek sampeyan ing saindenging web.

  • Basa Einstein - Ngerti apa sing dirasakake pelanggan, kanthi otomatis nuntun pitakon, lan nglancarake alur kerja sampeyan. Gawe pangolahan basa alam menyang aplikasi sampeyan kanggo nggolongake maksud lan sentimen sing ndasari ing teks, ora preduli basa apa wae.

Salesforce Bahasa Einstein

  • Bot Einstein - Gampang, latih, lan pasang bot khusus ing saluran digital sing nyambung karo data CRM sampeyan. Nambah proses bisnis, nguatake karyawan, lan nyenengake pelanggan.

Salesforce Einstein Bot

Salesforce Einstein: Visi Komputer

Visi komputer kalebu identifikasi pola visual lan pamrosesan data kanggo nglacak produk lan merek sampeyan, ngenali teks ing gambar, lan liya-liyane.

  • Wawasan Einstein - Deleng kabeh obrolan babagan merek sampeyan ing media sosial lan liya-liyane. Gunakake pangenalan gambar sing cerdas ing aplikasi sampeyan kanthi nglatih model pembelajaran jero kanggo ngenali merek, produk, lan liya-liyane.

Salesforce Wawasan Einstein

Salesforce Einstein: Pangenalan Pidato Otomatis

Pangenalan pidato otomatis nerjemahake basa lisan menyang teks. Lan Einstein luwih suwe, kanthi nulis teks kasebut ing konteks bisnis sampeyan. 

  • Einstein Voice - Entuk ringkesan saben dinane, gawe nganyari, lan drive dashboard kanthi mung ngomong karo Einstein Voice Assistant. Lan, gawe lan bukak asisten swara kanthi merek dhewe nganggo Einstein Voice Bots.

Salesforce Einstein Voice

Kunjungi situs Einstein Salesforce kanggo informasi tambahan babagan produk, intelijen buatan, riset AI, Kasus Gunakake, lan pitakon sing sering Ditakonake.

Salesforce Einstein

Sampeyan kudu ngubungi Konsultasi tenaga kerja lan perusahaan implementasi, Highbridge, lan kita bisa mbantu sampeyan nggunakake lan nggabungake strategi kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.