Salesforce Dreamforce | Konferensi Virtual | 9 Desember 2021

Salesforce Dreamforce kanggo sampeyan NYC

Salesforce Dreamforce bali lan bakal ngoperasikake konferensi sedina saka New York City. Acara virtual karo klien Salesforce, Salesforce Partners, lan Salesforce bakal kalebu:

  • Acara inspirasi saka para pangowahan saiki
  • Sorotan produk
  • Trailblazer carane saka trailhead
  • Speaker luminary
  • Jaringan karo Trailblazers saka sak ndonya
  • A tumindak music surprise.

Dadi acara virtual, sapa wae bisa ndhaptar lan gabung saka ngendi wae kanthi sambungan. Bakal ana pamicara anyar, sorotan eksklusif, lan sawetara pamicara tamu sing kaget.

Acara bakal streaming eksklusif ing Salesforce +.

Cathetan: Yen perusahaan sampeyan pengin ngevaluasi, ngetrapake, nggabungake, utawa ngoptimalake produk utawa produk Salesforce… mangga hubungi Douglas Karrmantap kang Highbridge. Tim kita wis mbantu perusahaan internasional kanggo nambah bali ing investasi Salesforce ing Salesforce, Marketing Cloud, Service Cloud, Mobile Cloud, Social Cloud lan liyane…

Highbridge

Salesforce Dreamforce 2021 Keynote

Yen sampeyan ora kejawab Salesforce Dreamforce Keynote pungkasan kanggo Dreamforce 2021, iki:

Simpen tanggal lan ndhaftar dina iki!

Register kanggo Dreamforce