4 Revelations Sampeyan Bisa Nggawe Data Salesforce

data pemasaran crm

Dheweke ujar yen CRM mung migunani kaya data ing njero. Yuta pemasar digunakake Salesforce, nanging sawetara sing ngerti babagan data sing lagi ditarik, metrik apa sing kudu diukur, asale saka endi, lan sepira kapercayane. Nalika pemasaran terus dadi data-driven liyane, iki nambah kebutuhan kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing mburi layar karo Salesforce, uga alat liyane.

Mangkene papat sebab kenapa para pemasar kudu ngerti data ing njero lan njaba, lan kunci kanggo ngerti data kasebut.

Lacak volume timbal liwat corong sampeyan

Volume timbal minangka salah sawijining langkah sing paling langsung, lan metrik pisanan sing kudu dideleng saben pemasar. Volume ngandhani jumlah mentahan sing diasilake pemasaran (lan departemen liyane). Sampeyan uga bakal ngerti manawa sampeyan bisa entuk target babagan pitakon, pemasaran sing nduweni kualifikasi (MQL), lan transaksi sing ditutup.

Sampeyan bisa nglacak metrik volume ing Salesforce kanthi nyiyapake laporan kanggo nglacak volume saben tahap corong, lan banjur nyiyapake dashboard kanggo nggambarake data kasebut. Sampeyan bakal bisa ndeleng volume rekaman sing digayuh saben tahap.

Gunakake data volume corong kanggo ngetung tarif konversi ing antarane tahapan

Nalika petunjuk mbukak liwat corong, penting kanggo ngerti kepiye cara ngowahi saka tahap menyang panggung. Iki ngidini sampeyan ngerti kinerja program pemasaran sajrone siklus penjualan, uga ngenali area masalah (yaiku konversi kurang saka siji tahap menyang tahap sabanjure). Pitungan iki nyedhiyakake wawasan luwih akeh tinimbang nomer volume mentah amarga nuduhake kampanye endi sing duwe tarif panrima penjualan paling dhuwur lan tarif transaksi sing cedhak.

Sampeyan bisa nggunakake wawasan kasebut kanggo nambah proses sales lan nyedhiyakake sales kanthi kualitas luwih dhuwur. Sampeyan bisa uga tantangan kanggo nglacak tarif konversi ing Salesforce standar, nanging yen sampeyan nggawe formula lan laporan kustom, sampeyan uga bisa nggambarake ing dashboard. Formula ringkesan minangka pilihan sing apik, amarga ngidini sampeyan nyaring lan nglumpukake laporan kanggo ndeleng tarif konversi kanthi macem-macem dimensi.

Prangko wektu saben respons pemasaran kanggo nglacak kecepatan corong

Kecepatan minangka metrik corong penting pungkasan sing dilacak. Kacepetan nuduhake sampeyan carane cepet ngarahake kemajuan liwat corong pemasaran lan penjualan. Iki uga nerangake sepira suwene siklus penjualan sampeyan lan nuduhake kemacetan ing antarane tahap. Yen sampeyan ndeleng sing ndadékaké saka kampanye tartamtu bakal clog ing tahap corong kanggo wektu sing suwe, iki bisa uga nggambarake salah komunikasi, wektu tanggap alon, utawa pendekatan sing ora konsisten. Bersenjata karo informasi iki, para pemasar bisa ngupayakake ngatasi masalah kasebut lan banjur nyepetake kemajuan pituduh liwat corong.

Sampeyan bisa nglacak kecepatan corong ing laporan Salesforce kanthi aplikasi manajemen kinerja pemasaran pihak katelu, kayata ing Full Circle.

Ngluwihi atribusi sentuhan tunggal tradisional lan ngukur pengaruh kampanye

Nalika sampeyan bisa nglacak atribusi tutul pungkasan kanthi asli ing Salesforce, para pemasar asring butuh pangerten sing luwih jero babagan kinerja kampanye. Jarang yen salah sawijining kampanye bakal tanggung jawab nggawe kesempatan kasebut. Aplikasi kaya Pengaruh Kampanye Circle Lengkap mbantu sampeyan entuk data pemasaran sing luwih apik kanthi atribusi multi-tutul lan model pengaruh kampanye sing bobot. Iki ngidini sampeyan nganakake jumlah penghasilan sing tepat kanggo saben kampanye kanthi kesempatan lan nuduhake kanthi tepat kampanye sing paling pengaruh kanggo ngasilake kesempatan kanggo adol.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.