Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Salesflare: CRM Kanggo Tim Penjualan Cilik Sade B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan sales, implementasine manajemen hubungan pelanggan (CRM) platform iku kudu… lan biasane uga ngelu. Ing keuntungan saka CRM adoh ngluwihi investasi lan tantangan, sanadyan, nalika prodhuk iku gampang kanggo nggunakake (utawa selaras karo proses) lan tim dodolan ndeleng Nilai lan adopts lan leverages teknologi.

Kaya umume alat dodolan, ana bedane gedhe ing fitur sing dibutuhake kanggo bisnis cilik lan lincah tinimbang perusahaan perusahaan internasional. Yen sampeyan bisnis cilik sing nglayani pasar B2B, Salesflare duwe sawetara fitur unik sing nggawe adopsi lan nggunakake gampang banget… lan ngidini tim dodolan sampeyan ndeleng keuntungan lan ngapresiasi platform kasebut.

Salesflare: CRM sing Gampang Digunakake

Salesflare minangka CRM modern sing luwih cerdas kanggo bisnis cilik. Yen sampeyan kesel ngetik data pelanggan kanthi manual lan mbuwang wektu kanggo navigasi sistem sing rumit, Salesflare bisa uga cocog kanggo sampeyan. Salesflare terintegrasi kanthi rapi karo akun kerja, nyinkronake email, rapat, teken email, pelacakan email lan liya-liyane.

Fitur Salesflare

Atur usaha dodolan kanthi fitur ing ngisor iki:

  • Kabeh ing sak panggonan - buku alamat, garis wektu komunikasi, tugas, file, saluran pipa lan liya-liyane.
  • Pipa visual - tampilan corong penjualan sing jelas lan bisa disesuaikan.
  • Tugas & saran tugas – aja nyelehake bal ing timbal maneh.
  • Enggo bareng tim - kolaborasi karo tim sampeyan kanthi sampurna.
  • kothak Custom - nglacak kabeh data pelanggan sing bisa sampeyan bayangake.
  • search – golek kabeh sing perlu enggal.
  • Kabar langsung - entuk kabar paling anyar kapan wae, ing endi wae, ing piranti apa wae.
  • Dashboard Insights – nguwasani angka.

Otomatis proses dodolan kanggo entuk efisiensi maksimal:

  • Buku alamat otomatis - kanthi otomatis informasi kontak lan perusahaan - mungkasi entri manual kontak lan data perusahaan.
  • Garis wektu otomatis - garis wektu sampeyan diselarasake karo email, rapat tanggalan lan riwayat telpon.
  • Repositori file otomatis - simpen folder dokumen sing praktis kanggo para pelanggan kanthi gampang.
  • Timeline karo nganyari Twitter - tansah duwe warta paling anyar babagan pelanggan liwat profil sosial.
  • Kirimi email otomatis adhedhasar pemicu – otomatis tindakake-munggah email adhedhasar pemicu sing bisa langsung nyetel ing CRM.

Ningkatake komunikasi lan dorong luwih akeh dodolan nalika nyuda siklus dodolan:

  • Pelacakan email lan web - entuk gambaran lengkap babagan carane pimpinan lan pelanggan sesambungan karo perusahaan sampeyan.
  • sesambetan - gampang ndeleng sapa sing wis ngerti kolega sampeyan - lan sapa sing paling ngerti.
  • Tandha skor timbal / panas – ngenali lan prioritas timbal karo hotness tandha.
  • Email akeh - ngirim email tindakake-munggah pribadi ing skala.

Integrasi CRM menyang platform liyane:

  • Esidebars mail kanggo Gmail & Outlook – nggunakake Salesflare tanpa ninggalake kothak mlebu email.
  • Aplikasi seluler kanggo iPhone & Android - pungkasane, aplikasi CRM sing nawakake fungsi lengkap saka telpon sampeyan.
  • REST API – iku prasaja: Salesflare kang API bisa disambungake menyang app liyane.
  • 1000+ integrasi - Salesflare nawakake integrasi asli lan akses menyang 1,000+ integrasi app liwat Zapier uga pribumi.

Salesflare Mobile CRM App kanggo iPhone utawa Android

Coba Salesflare Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Salesflare.