Sales lan Marketing: Game Dhampar Asli

sales vs marketing

Iki minangka infographic sing apik banget saka tim Pardot ing organisasi sing adol penjualan lan pemasaran bisa diselarasake. Minangka a konsultan pemasaran, kita uga wis berjuang karo organisasi sing didhukung sales. Salah sawijining masalah utama yaiku organisasi sing didhasarake sales asring ngetrapake ekspektasi sing padha karo tim sales menyang tim pemasaran.

Kita bakal nyewo dening organisasi sing didhasarake sales amarga dheweke ngerti manawa merek ora nggawe kesadharan, panguwasa lan kepercayaan online lan tim penjualane bakal dibongkar para pesaing sing nindakake. Nanging sawise investasi digawe kanggo nggawe kesadaran, panguwasa, lan kapercayan - pimpinan sales wiwit ngukur kualitas timah, jumlah timbal, kacepetan nutup, lan nilai keterlibatan. Pengarepan sing aneh banget yen ditrapake ing jangka pendek. Kita pengin ngukur momentum babagan pemasaran.

Kita pengin njamin, kanthi strategi pemasaran sing apik, supaya terus ningkatake kesadharan, mbangun panguwasa, lan entuk kapercayan. Liwat komunikasi karo organisasi sales, kita pengin nggawe manawa ngasilake breadcrumbs sing pas kanggo mbantu wong sing adol nutup adol kasebut. Suwe-suwe, kita pengin ndeleng kualitas timbal sing luwih apik, kenaikan jumlah timah, biaya saben timah rata, nambah kacepetan cedhak lan nilai keterlibatan. Kita kudu suwe banget ngawasi ... wulan lan taun, ora enggal.

Kanthi target, motivasi, lan alat sing beda, nyelarasake departemen pemasaran lan pemasaran perusahaan bisa dadi tantangan saben dinane. Kanthi saben tim nggawe klaim kasebut ing macem-macem area proses bisnis, mula angel golek landasan umum sing bisa ditindakake. Nanging, nalika adol lan pemasaran bisa digunakake kanggo ngasilake, nggawe hubungan, lan transaksi sing cedhak, perusahaan bisa maju. Matt Wesson, Pardot.

Atribusi luwih angel. Aku ora yakin manawa adol apa wae mung kudu disebabake. Penjual sampeyan kudu bisa maju lan matur nuwun marang tim pemasaran amarga wis menehi informasi lan drive nalika wis cedhak. Tim pemasaran sampeyan kudu bisa nyedhiyakake analisis sakabehe babagan upaya ngrewangi wakil penjualan. Pramila aku ngapresiasi kesimpulan saka infographic iki - nuduhake carane otomatisasi pemasaran - karo timah biji / nulis biji, mimpin nurturing lan nglaporake bakal mbantu tim sales lan ngarahake tim pemasaran kanggo nambah strategi akuisisi sakabèhé.

Cathetan sisih: Minangka Prajurit Pemasaran, aku bakal nyelehake CMS karo kaca landas lan tumindak ajeg sadurunge Twitter lan uga Adwords. Konten (kanthi merek sing wis digawe) kudu dadi dhasar strategi pemasaran mlebu apa wae.

Sales versus Marketing lan Game of Thrones

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.