Tips Video Sales saka Kantor Ngarep

Kanthi krisis sing ana saiki, para profesional bisnis nemokake manawa dheweke terisolasi lan kerja ing omah, mandhiri strategi video kanggo konferensi, telpon adol, lan rapat tim.

Saiki aku ngisolasi awakku kanggo minggu sabanjure wiwit kanca sing ora ngerti babagan wong sing positif COVID-19, mula aku mutusake nggabungake sawetara tips kanggo mbantu sampeyan nggunakake video dadi media komunikasi.

Tips Video Kantor Ngarep

Kanthi kahanan ekonomi sing durung mesthi, sampeyan kudu welas asih karo tantangan saben prospek lan pelanggan. Sampeyan kudu dadi sumber pitulungan kanggo saben prospek lan pelanggan. Strategi jangka panjang umume ora digatekake nalika perusahaan ngrusak lan mikir kanthi taktik. Video minangka sarana kanggo ngatasi sawetara tantangan jarak sing ana hubungane karo manungsa, nanging sampeyan uga kudu ngoptimalake pengalaman kasebut.

Kanggo video, sampeyan butuh pola pikir, logistik, strategi olahpesen, lan platform kanggo nggedhekake keterlibatan lan pengaruh pesen sampeyan.

Mindest Video

Isolasi, stres, lan kahanan sing durung mesthi bisa nyebabake kita ndeleng. Ing ngisor iki kalebu hal-hal sing bisa ditindakake kanggo nambah pola pikir pribadi uga kepiye dirasakake dening pamirsa.

  • Matur nuwun - Sadurunge entuk video, renungake apa sing sampeyan matur nuwun.
  • ngleksanani - Kita umume obah. Entuk olahraga kanggo ngresiki sirah, ngilangi stres, lan nggawe endorfin.
  • Klambi kanggo Sukses –Meniko wayahe adus, cukuran, lan macak supaya sukses. Sampeyan bakal nggawe sampeyan luwih yakin lan sing bakal nampa uga kesan.
  • Scene - Aja ngadeg ing ngarep tembok putih. Kantor kanthi sawetara warna ambane lan lemah ing sisih mburi sampeyan bakal luwih apik kanthi cahya sing anget.

Logistik Video Kantor Omah

Nyilikake masalah sing bakal sampeyan alami karo kualitas audio, kualitas video, gangguan, lan masalah panyambungan. Mriksa metu kantor omahku kanggo ndeleng apa sing wis diinvestasikan lan cara kerjane.

  • Hardwire - Aja ngandelake Wifi kanggo video lan audio, jalanake kabel sementara saka router menyang laptop.
  • muni - Aja nggunakake speaker njaba kanggo ngrungokake, nggunakake earbuds.üAudio - Audio minangka kunci, entuk mikropon sing apik utawa gunakake mikropon headset kanggo nyuda swara latar mburi.
  • Napas & Stretch - Gunakake napas diafragma sadurunge video supaya ora keluwen oksigen. Gegerake sirah lan gulu sadurunge diwiwiti.
  • Kontak mripat - Posisi kamera ing level mripat utawa ndhuwur lan deleng kamera ing saindenging.
  • Gangguan - Pateni kabar ing telpon lan desktop.

Strategi Komunikasi Video Bisnis

Video minangka media sing kuat, nanging sampeyan kudu nggunakake paling apik supaya bisa menehi pengaruh maksimal.

  • Brevity- Aja sampah wektu wong. Praktekna apa sing bakal sampeyan ucapake lan langsung tekan titik kasebut.
  • Empathy - Ora ngerti kahanan pribadi pamirsa, sampeyan bisa uga ora ngucapake guyon.
  • Nyedhiyakake Nilai - Ing wektu sing durung mesthi, sampeyan kudu menehi regane. Yen sampeyan mung nyoba nggawe adol, mula ora bakal dianggep.
  • Nuduhake Sumber Daya - kanggo informasi tambahan yen panampil bisa riset kanthi luwih jero maneh.
  • Bantuan Offer - Nyedhiyakake kesempatan kanggo prospek utawa klien sampeyan supaya bisa ngetutake. Iki dudu adol!

Jinis Platform Video

  • Platform Webinar, Konferensi lan Rapat - Zoom, Uberconferensi, lan Google Hangouts minangka piranti lunak konferensi paling apik kanggo 1: 1 utawa 1: Akeh rapat. Dheweke uga bisa direkam lan dipromosekake dadi pamirsa sing jembar.
  • Platform Langsung Media Sosial - Facebook lan Youtube Live minangka platform video sosial sing hebat kanggo dituduhake karo pamirsa sing akeh.
  • Platform Video Sales & Email - Loom, Dubb, BombBomb, Covideo, OneMob ngaktifake sampeyan ngrekam sadurunge nganggo layar lan kamera. Kirim animasi ing email, diwenehi tandha, lan integrasi karo CRM sampeyan.
  • Hosting Video - Youtube isih dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro! Sijine ing kana lan optimalake. Vimeo, Wistia, lan platform bisnis liyane uga luar biasa.
  • Media sosial - LinkedIn, Twitter, Instagram kabeh ngidini sampeyan nggunakake kabeh saluran sosial kanggo nuduhake lan promosi video kasebut ing format asline. Ati-ati manawa saben platform duwe watesan ing dawa video sampeyan.

Muga-muga iki menehi sawetara pitulung nalika sampeyan nggarap video saka omah ing krisis iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.