Transformasi Penjualan Sampeyan Kanthi Pendekatan Multi-Threaded

bagan qvidian

Aku diundang kanggo melu diskusi panel ing Konferensi Produktivitas Penjualan Asosiasi Manajemen Penjualan ing Atlanta. Sesi kasebut fokus ing Transformasi Penjualan, karo panelis nyedhiyakake pamikiran lan wawasan babagan praktik paling apik lan faktor sukses kritis.

Salah sawijining poin diskusi pisanan nyoba nemtokake istilah kasebut dhewe. Apa Transformasi Penjualan? Apa kakehan lan bisa uga dienggo hyped? Konsensus umum yaiku, ora beda karo efektifitas utawa kabisan sales, sing ora bisa nduwe definisi lan interpretasi sing jembar, transformasi penjualan nyebabake pangaturan material kanggo organisasi penjualan vs.

Material ing konteks iki biasane bakal mengaruhi macem-macem aspek organisasi, kalebu:

  • Strategi go-to market (saluran, pemasaran, produk, rega, target target)
  • Infrastruktur pendukung (ops penjualan, proses, teknologi)
  • Faktor sing gegandhengan karo wong kayata keterampilan adol lan rencana nyewa

Ing kasus paling umum, proyek transformasi nganti 1-2 taun upaya lan bisa nyedhiyakake organisasi kanthi resiko sing penting. Contone, nalika organisasi ngalami transformasi, dheweke isih tetep bisa nggayuh tujuan triwulanan. Pikirake minangka nyoba ngganti ban ing mobil nalika sampeyan isih nyopir. Masalah liyane sing ditemoni akeh perusahaan karo proyek pirang-pirang taun yaiku kemungkinan para pendukung bisnis sing ndasari transformasi kasebut bakal berubah, bisa uga ngasilake asil sing ora relevan!

Apa sing sejatine ndorong transformasi ing organisasi penjualan?

Panel kasebut sacara umum ngenali rong faktor utama sing ana ing mburi transformasi: eksternal lan internal. Faktor eksternal kalebu owah-owahan ing tuku, pangowahan teknologi lan peserta kompetitif anyar. Produk anyar, gabungan lan akuisisi lan pangowahan manajemen makili faktor internal. Panel setuju yen owah-owahan tumindak pembeli minangka salah sawijining pemicu transformasi sing umum.

Owahi prilaku tuku minangka gejala:

  • Pembeli nambah akses menyang informasi
  • Keterlibatan akeh pihak sing duwe keputusan bisnis (sing umume konsensus)
  • Grup pengadaan dadi luwih aktif
  • Para pembeli nambah pangarepan para vendor ing babagan nggunakake keahlian lan pengalaman kanggo nyepetake asil bisnis

Kanggo akeh organisasi sales, ngalami transformasi penjualan minangka panjaluk sing penting. Pungkasan, kita ngomong babagan ngganti cara adol wakil penjualan, tegese ngganti prilaku adol sing wis tuwa. Iki bisa uga angel diwiwiti lan malah luwih angel ditindakake. Yen sampeyan nganggep upaya sadurunge kanggo nggawe pangowahan ing organisasi penjualan (bisa uga liwat program latihan utawa ngenalake teknologi anyar, salah sawijining sebab sing paling umum gagal yaiku amarga adopsi rep sing kurang adol.

Napa tenaga penjualan ora nggunakake teknologi?

Amarga sawetara pamimpin penjualan adol ing sepatu rep sales lan njawab pitakon kasebut Ana apa kanggo aku? Yen rep sales ora weruh regane langsung kanggo ngowahi cara bisnis, mula mung sawetara wektu sadurunge bisa mbalik maneh menyang kebiasaan lawas.

Iki cocog karo kapercayan kuat liyane sing umume diabaikan: manajer penjualan minangka bagean penting saka solusi kasebut. Manajer penjualan kudu bisa lan dilengkapi komunikasi lan nguatake pangowahan sing ditindakake. Ing kok yaiku motivasi bisnis sing nyebabake pangowahan minangka komponen utama.

Nanging iki ma. Sanajan pejabat ngerti motivasi, yen owah-owahan prilaku angel banget diasimilasi lan dikonsumsi - yaiku kanggo ngrampungake rencana akun, nganyari sistem CRM utawa ngetutake proses sing beda - bisa dadi ramalan sing bisa ditindakake lan sampeyan ' bali menyang kothak sadurunge sampeyan ngerti. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa dilaporake yen 87% kabeh ilmu sing diwenehake ing program latihan dilalekake utawa ora digatekake sawise 30 dina.

Kanggo majemuk iki, ora ana ukuran sing cocog karo kabeh skenario. Aplikasi kanggo proses, sinau, utawa teknologi apa wae kahanan kabeh. Komplek. Kepiye sampeyan melu saben pemangku kepentingan kanthi cara sing migunani? Pacelathon kasebut dipengaruhi dening:

  • Apa sing sampeyan adol
  • Sing sampeyan adol
  • Ing sektor industri apa
  • Kanggo ngatasi syarat bisnis
  • Marang pesaing apa

Apa sing kudu ditindakake pimpinan sales?

Ora ana peluru perak. Pendekatan multi-Utas minangka pilihan sing paling apik. Sampeyan Kudu ndhidhik, Kudu nglatih, kudu ngetrapake proses anyar lan ngirim konten anyar, kudu nyedhiyakake alat anyar, nyetel wilayah lan rencana komp, lan liya-liyane. Nanging kanthi kapisah, investasi kasebut duwe risiko ora ngirim ROI sing diarepake . Dheweke kudu digawa ing konser. Latihan dikuatake kanthi pembinaan sing efektif. Proses sing didhukung dening konten lan alat sing efektif. Lan kabeh bisa adaptasi kanggo njamin repetisi ngatur pendekatan kanggo saben kahanan adol unik.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.