Malah Pro uga bali menyang Kamp Pelatihan

iStock 000000326433XSmall1

iStock_000000326433XSmall.jpgNapa sing Colts menyang Camp Training? Apa dheweke durung ngerti carane main Sepak Bola?

Tanggal 30 Juli taun iki, Colts bakal pindhah menyang Camp Training, iki bakal menehi tandha wiwitan patang minggu praktik intensif sing dirancang kanggo meksa para pemain supaya fokus ing apa sing kudu ditindakake kanggo nambah kemampuan main bal-balan. Nanging kayane mbuwang-mbuwang wektu kanggo aku, sawise kabeh pemain iki, paling ora suwene 8 taun suwene nggarap kerajinan ing game sing kompetitif banget lan Colts menang luwih saka tim profesional liyane ing wektu iki. Apa sing dianggep wong ing Bumi iki sing bakal sinau?

Ora nggumunake, ing dina kaping pisanan ing kemah, kemungkinan besar dheweke bakal krungu kutipan Vince Lombardi sing misuwur sing meh kabeh pelatih digunakake kanggo miwiti kamp latihan. "Bapak, iki bal-balan." Wiwitan iki menehi sinyal kanggo kabeh pemain ing lapangan sing sukses ing bal-balan, kayata sukses ing penjualan, kabeh fokus ing pikiran lengkap lan tunggal kanggo nindakake perkara-perkara cilik kanthi bener lan yakin manawa sampeyan nindakake Fundamentals.

Nalika nggarap klien, ora ana sing luwih kepenak tinimbang nonton mripate nalika ngerti yen latihan ing sales ora beda karo latihan olahraga. Dheweke ngerti manawa sistem sing wis diwiwiti kanggo sinau ora liya yaiku sawetara prilaku, Sikap, lan Teknik sing ringkes – yen nalika nglakokake kanthi bener nambah kasempatan nutup bisnis luwih akeh lan entuk dhuwit luwih akeh.

Lan dheweke uga ngerti sebabe latihan minangka proses sing lagi ditindakake, karo klien khas sing kerja bareng karo kita sajrone 4-6 taun. Amarga ora prelu prilaku, Sikap, lan Teknik sing gampang, ana dalan sing dawa amarga ora ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni kanthi nindakake kanthi otomatis.

Aku ora yakin manawa praktik kasebut sampurna, nyatane ing bal-balan lan adol ora ana sing sampurna. Nanging, ing saben bidang profesional, kita ngerti manawa praktik kasebut bisa maju. Nalika ndeleng tenaga penjualan sampeyan, apa dheweke wis praktek? Maksudku kanthi praktik, apa dheweke pancen ngupayakake nambah kemampuan sistematis kanggo adol nggunakake penguatan sing terus ditambah karo pengulangan lan pangukuran asil? Utawa, apa dheweke bisa ndeleng akeh wong sing bisa, ngarep-arep apa sing ditindakake bener?

Mbesuk yen sampeyan ndeleng Peyton Manning mbuwang pass touchdown sing gampang katon patang lapangan, coba manawa sampeyan ngaso lan sadhar yen saben menit Peyton main ing lapangan sajrone game, dheweke nggunakake luwih saka 15 menit ing lapangan. Sing nggawe aku takon maneh, yen sampeyan ndeleng tenaga sales sampeyan, apa dheweke praktek?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.