19 Stats Sales kanggo Email, Telpon, Voicemail, lan Jual Sosial

19 statistik sales

Sales minangka bisnis wong sing hubungane kalebu produk, utamane ing industri sales software. Pamilik bisnis mbutuhake wong sing bisa dipercaya kanggo teknologi. Dheweke bakal nggunakake kasunyatan iki, lan berjuang kanthi rega sing luwih larang, nanging luwih jero tinimbang iku. Wakil penjualan lan pamilik SMB kudu akur, lan luwih penting supaya wakil penjualan bisa kedadeyan. Ora umum manawa para pembuat keputusan ngilangi wakil penjualan sing ora disenengi, sanajan tegese mbayar luwih akeh.

Ana guyonan lawas ing manajemen manawa wakil penjualan ora kudu pinter - mung cukup pinter. Kabeh sing dodol kudu ngerti babagan cara nutup kesepakatan kasebut. Yen dheweke bisa nindakake, sisane bakal ngurus awake dhewe. Asisten kantor lan akuntan bisa ngurus sisane. Sing paling penting yaiku setelan ing lantai paling ndhuwur yaiku babagan dhuwit sing bisa dipikolehi saka rep sales.

Makarya ing sales uga mbutuhake pola pikir sing beda. Tukang kayu ngerti yen ana sing dibangun lan ngrampungake. Pakaryan kasebut ana ing ngarepe lan nyata. Tenaga kerja baris bakal ndeleng apa sing ditambahake ing widget sing dibantu, lan uga bakal ngerti pirang-pirang unit sing wis rampung sedina. Sales-rep ora duwe sing nyata. Suksese diukur luwih kaya poin ing game. Dheweke ngerti yen dheweke entuk, sanajan ora bisa dirasakake lan dirasakake. Skor angka kasebut kalebu jumlah dolar lan kuota.

Iki uga dudu lapangan statis. Teknologi wis ngganti sales kaya industri liyane. Media sosial wis menehi cara liyane kanggo nggayuh pelanggan lan prekara email bisa dadi alat sing efektif kanggo wong sing ngerti cara nggunakake. Infographic iki saka Aplikasi Bizness nuduhake teknologi pengaruh sing wis gedhe babagan penjualan, lan kepiye cara ngganti game kasebut.

19 Statistik Sales Sales Ngemut sing Bakal Nggawe Cara Sampeyan Jual

19 Statistik Sales Sales Ngemut sing Bakal Nggawe Cara Sampeyan Jual

Babagan Aplikasi Bizness

Aplikasi Bizness punika WordPress kanggo nggawe aplikasi seluler. Akeh pelanggan sing pencipta aplikasi label putih - Agensi pemasaran utawa desain sing nggunakake platform kanthi efektif nggawe aplikasi seluler kanggo klien bisnis cilik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.