Napa Penjualan Sampeyan Ora Sosial?

socialmedia sales

Ing konferensi anyar, kita nemokake salah sawijining klien kanthi trampil jaringan lan nggarap ruangan. Dheweke nindakake tugas sing apik banget lan entuk sawetara pandhuan sing apik sanajan ana dhaptar pamiarsa sing hangat ing konferensi kasebut. Nalika Marty ngobrol karo dheweke, dheweke ngerti yen dheweke ora duwe informasi sosial supaya bisa nyambung karo para sales online. Sawise bali, dheweke nulis bisnis supaya dheweke ngerti lan dheweke jujur ​​lan ujar manawa tim penjualane ora sejatine sing sosial.

Sampeyan kudu guyon kula.

Nalika LinkedIn bisa uga katon sepi, Facebook bisa uga katon kaya bocah-bocah kuliah lan uga tembung kasebut Series bisa uga konyol, iki minangka konferensi online paling gedhe sing bisa ditemokake. Ana milyar wong sing online kanthi atusan nggoleki produk lan layanan sampeyan saben dina, takon babagan perusahaan sampeyan, lan gelem melu online liyane tinimbang sing bakal offline.

Klompok industri ing LinkedIn, Kaca industri ing Facebook, Tweetup, sesi Twitter langsung lan tagar ing Twitter nawakake kesempatan sing luar biasa kanggo tim penjualan sampeyan jaringan, mbangun kredibilitas, lan golek prospek kanthi online. Napa ing jagad iki sampeyan bakal nglampahi ewonan dolar kanggo mbangun kios lan ngirim tim sales menyang konferensi… nanging ora nggatekake media sosial? Saiki mung kacang polos. Kacang-kacangan

Mangkene sawetara tips supaya tim penjualan sampeyan ing Twitter:

  • Duwe kabijakan media sosial ing papan lan priksa manawa wakil penjualan sampeyan ngerti apa lan sapa sing diidini lan ora diidini babagan online.
  • Isi kanthi lengkap profil sampeyan lan nambah foto nyata. Sampeyan bisa uga njaluk perusahaan supaya duwe kaca kebangkrutan khusus kanggo perwakilan penjualan!
  • search klompok industri ing LinkedIn. Gabung klompok karo akeh anggota sing akeh kegiyatan. Tambahake regane kanggo pacelathon.
  • Aja adol! Sampeyan ora bakal nyedhaki wong ing konferensi lan nawakake nyoba 14 dina… aja dilakoni ing media sosial. Sampeyan kudu nyuplai nilai lan nggawe hubungan karo jaringan offline kanggo nutup bisnis lan ora beda online.
  • Aja kontroversi. Agama, politik, guyonan sing bisa dipertanyakan - kabeh bisa nggawe sampeyan nemoni masalah ing kantor lan pancen bisa ngatasi masalah kanthi online. Lan online iku permanen!
  • Aja badmouth sayembara. Rasane rasane lan bakal entuk usaha sampeyan. Sampeyan bisa uga malah ngisin-isini sampeyan amarga klien lan pelanggan sing seneng nulungi dheweke lan ngayomi sampeyan.
  • Nyedhiyani support. Ora cukup kanggo nerusake wong menyang kaca layanan pelanggan. Tanggung jawab pribadi kanggo mesthekake ana masalah sing ditangani kanthi bener lan njaga klien kanthi seneng bakal menehi kesan marang sampeyan jaringan lan kepentingane sampeyan babagan klien.
  • Aja mung sambung karo prospek. Tindakake kompetisi sampeyan supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan dheweke, strategi lan komunitas kasebut. Tindakake pamimpin industri sing bisa ngenalake sampeyan menyang jaringan. Tindakake klien lan promosiake gaweyane. Banjur tututi prospek kanggo ngerteni.

Yen strategi penjualan sampeyan kanggo ngenteni petunjuk mlebu, pencet liwat dhaptar timbal, lan ngenteni konferensi sabanjure kanggo nglumpukake kertu bisnis, sampeyan bakal matesi kesempatan kanggo adol ing endi panjaluk. Panjaluk produk lan layanan saiki online. Obrolan kasebut kedadeyan karo utawa tanpa sampeyan… utawa luwih elek - karo pesaing sampeyan. Sampeyan kudu ngobrol. Sampeyan kudu entuk adol kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.