5 Langkah Jaringan Sosial kanggo Profesional Sales

collaboration

Ketemu karo klien saiki sing ngerti dhasar Twitter, Facebook, LinkedIn, lsp. Lan aku pengin menehi saran babagan diwiwiti kanggo nggunakake media sosial kanthi efektif. Klien kasebut minangka profesional penjualan lan pengin miwiti nggunakake media kasebut nanging ora yakin kepiye carane ngimbangi kebutuhan kerja nalika ngrampungake strategi media sosial.

Kuwi masalah umum. Jaringan sosial online ora beda karo jaringan offline. Sampeyan ketemu wong, ngenali konektor, lan nemokake lan nggawe hubungan karo pengaruh lan prospek. Sampeyan ora mung bisa melu acara Rainmakers pisanan lan nindakake iki (Rainmaker yaiku klompok jaringan regional sing tuwuh thukul). Perlu wektu, butuh sawetara penggalian, lan pungkasane momentum kanggo miwiti bathi saka jaringan. Iki sejatine online kaya offline.

5 Langkah Kanggo Sukses Nggunakake Jaringan Sosial kanggo Ndhukung Sales

  1. Goleki online: Mbangun Panjenengan LinkedIn profil, bukak a Twitter akun, lan yen sampeyan pengin nyepetake proses (lan nandur modal luwih akeh wektu), wiwiti nulis blog ing industri sampeyan. Yen sampeyan ora duwe blog, banjur temokake blog liyane sing bisa menehi kontribusi.
  2. Identifikasi Konektor: Salah sawijining cara cepet kanggo nemokake konektor ing grup sampeyan yaiku gabung karo jaringan online kayata LinkedIn. Ing Twitter, sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggoleki hashtags lan nemokake wong ing mburi tweet industri kasebut. Piranti canggih kayata Radian6 uga bisa mbantu ing kene!

    Kanggo Blog, pangowahan paling anyar ing Technorati pancen bisa mbantu nyuda target. Nggoleki blog kanggo istilah kaya CRM bisa menehi dhaptar blog, kanthi popularitas! Tambah feed iki menyang feed feed favorit!

  3. Mbangun Hubungan: Sawise sampeyan ngidentifikasi konektor, wiwiti nambah nilai menyang konten kanthi nambah kontribusi sing relevan liwat komentar lan tweet. Aja promosi dhewe ... iki dudu wong liya tuku produk sampeyan, padha sing bakal Dhiskusi babagan produk lan layanan sampeyan.
  4. Narik kawigaten ing ngisor iki: Kanthi nyumbang kanggo obrolan lan panguwasa bangunan ing industri sampeyan - konektor bakal ngomong babagan sampeyan lan pengaruh bakal mulai ngetutake sampeyan. Tombol ing kene yaiku menehi, menehi, menehi… sampeyan ora bisa menehi cukup. Yen sampeyan kuwatir wong mung nyolong informasi sampeyan lan nggunakake tanpa mbayar sampeyan ... aja! Nanging, wong-wong ora bakal mbayar sampeyan. Sing sapa ngatur mbayar sing isih bakal.
  5. Nyedhiyakake dalan menyang Keterlibatan: Iki blog sing migunani tenan! Saiki yen wis entuk perhatian saka wong liya, sampeyan kudu nggawa dheweke bali menyang endi wae kanggo urusan karo sampeyan. Kanggo blog, bisa dadi ajakan-tumindak ing sidebar utawa formulir kontak. Nyedhiyakake sawetara kaca registrasi kanggo download utawa webinar. Yen ora ana sing liya, wenehi profil LinkedIn kanggo nyambung karo dheweke. Punapa mawon sampeyan mutusake, priksa manawa gampang banget digoleki ... luwih gampang nyambung karo sampeyan, luwih akeh wong sing pengin.

Jaringan sosial kanggo ngasilake adol ora angel nanging butuh wektu suwene. Kaya sing nyelehake target sales kanggo nomer telpon sing sampeyan lakoni, sawetara rapat sing sampeyan hadiri lan sawetara tutup sing sampeyan lakoni ... wiwiti sawetara target babagan jumlah industri sing sampeyan temokake, nomer sampeyan ngetutake, nyambung karo, lan menehi kontribusi. Sawise sampeyan mainake, sukarela kanggo kiriman tamu utawa kirim konektor utawa tamu pengaruh ing blog sampeyan. Pamirsa dagang minangka cara sing apik kanggo nggedhekake jaringan sampeyan.

Nalika sampeyan terus ngupayakake jaringan lan nggawe hubungan karo konektor lan pengaruh, sampeyan bakal entuk pakurmatan lan mbukak kesempatan sing ora nate dingerteni. Saiki aku konsultasi, ngobrol kanthi rutin, nulis buku lan duwe bisnis sing saya maju - kabeh digawe saka strategi jejaring sosial sing efektif. Wis pirang-pirang taun nganti tekan kene - nanging regane tenan! Gantung ing kana!

3 Komentar

  1. 1

    Minangka pangguna pungkasan media sosial informasi iki bisa ngidini aku dadi luwih efisien karo wektu sing dakkarepake kanggo maju dadi profesional - gegandhengan karo media sosial. Thanks kanggo wawasan Doug.

  2. 2

    Sampeyan nindakake tugas sing apik kanggo nyorot manawa nggawe sesambetan isih dadi keterampilan kinerja penjualan inti. Nanging, sawetara cara wis diganti utawa ditambah.

    Aku rumangsa ora ana kesempatan nyata nalika diskon media sosial minangka metode kanggo ngenali kesempatan lan nyepetake hubungan nggawe kesepakatan.

  3. 3

    Tumbuh jaringan mitra rujukan sing kuwat bisa uga duwe pengaruh luwih gedhe ing bisnis sampeyan tinimbang apa wae sing sampeyan lakoni taun iki. Gunakake alat gratis kaya Referrals-In.com kanggo nggunakake LinkedIn kanggo nambah jaringan mitra rujukan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.