Apa Ilmu Sales utawa Seni?

ilmu sales utawa seni

Iki minangka pitakon apik banget yen aku mutusake kanggo menehi rong profesional sing aku ngerti yen kerja bareng karo departemen sales utama saben dina. Bill Caskey saka Latihan Sales Caskey minangka ahli penjualan lan pelatih sing diakoni sacara nasional uga Isaac Pellerin saka TinderBox - platform proposal penjualan sing wis saya gedhe. Loro-lorone klien!

Saka Isaac: Seni Penjualan

Isaac Pellerin saka TinderBox ing Martech Radio | Martech ZoneAku lunga menyang konser minggu iki kanggo ndeleng Mumford lan Sons nindakake pagelaran sing energik. Wong-wong iki mainake lagu sing padha saben wengi, duwe banter sing padha karo wong akeh, lan nggunakake lelucon sing padha, nanging dheweke bisa tampil kanthi cara sing nggawe pamirsa ngrasakake kaya iki minangka mandeg favorit ing tur. Ana aspek konser sing kalebu ilmu pengetahuan sing sederhana, lan yen unsur kasebut duwe niat, seni kasebut minangka seni.

Aku yakin iki cocog karo adol. Kudu ngrasakake seni kaya sing isih ana ing ilmu pengetahuan, sing diarani "Spontanitas Dihitung". Sampeyan kudu ngerti pamirsa lan ngerti tujuane nalika responsif karo kabutuhane nalika nampa umpan balik sajrone proses tuku.

Sing mbedakake seni karo ilmu yaiku maksud. Ana sawetara hukum ilmiah sing ngatur proses penjualan. Kaya jumlah prospek sing sampeyan kudu nelpon kanggo entuk petunjuk sing bakal ngowahi kesempatan, utawa sepira cepet sampeyan kudu ngetutake pituduh mlebu sadurunge adhem. Kaya dene bumi sing muter ing poros nggawe pola sunar lan surup, prekara kasebut kudu kedadeyan kanthi konsistensi sing tetep kanggo njaga mesin penghasilan.

Wakil penjualan sing apik ngerti ilmu ing babagan tingkah laku kasebut. Wakil penjualan sing apik ngerti cara ngirim pesen menyang prospek kanthi cara sing dirasa unik. Dheweke ngerti cara nggunakake intel sing dikoleksi ing proses ilmiah kanggo nggawe pengalaman tuku pribadi. Penjualan sing hebat bisa didhuwur dadi bentuk seni (khusus seni pertunjukan) yen undang-undang ilmiah sing ngatur jagad penjualan sampeyan dingerteni kanthi jelas supaya nuansa bisa dilebokake ing saben kinerja sing bakal ngagetne lan nyenengake prospek sampeyan ..

Saka Bill: Ilmu Penjualan

tagihan-kasirWong sing dodol hebat kaya pelari Olimpiade: Dheweke mlaku latihan sadurunge balapan. Dheweke ora nate metu lan bersaing. Ing dina kompetisi, dheweke wis siyap, mental lan fisik. Biasane, wong adol nolak nindakake perkara ing wiwitan supaya bisa sukses. Mula, omzet ing profesi kasebut pancen akeh. Ilmu adol siyap siyaga kanggo saingan. Seni kasebut bisa dingerteni alam manungsa yen sampeyan lagi main game.

Kanggo sawetara tips ahli sing apik banget lan analisis sing luwih jero babagan sawetara cara dodolan seni lan ilmiah sing paling larang saiki, sampeyan bisa ndownload ebook paling anyar ing Velocify - Ngimbangi Keseimbangan Sampurna Antarane Seni lan Ilmu Pengetahuan.

Velocify Infographic Debat Sales

One comment

  1. 1

    Sapa wae sing bisa njupuk telung warna utama lan nggawe warna sekunder, nanging mung seniman sing bisa nggawe karya agung sing kudu digoleki lan narik kawigaten, sanajan ana sing nganggep minangka karya agung, lan liyane uga ora bisa ndeleng.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.