5 Alasan Tim Sales Sampeyan Ora Entuk Kuota

tren eksekusi sales

Qvidian wis nerbitake Laporan Tren Eksekusi Penjualan kanggo 2015 lan kebak statistik ing departemen sales sing kudu mbantu sampeyan menehi pathokan kinerja penjualan dhewe tinimbang karo temuan.

Organisasi ing 2015 nggawe perubahan dhasar menyang pertumbuhan agresif. Pemimpin penjualan kudu fokus maneh ing tim supaya bisa sukses kanthi ora bisa nggunakake taktik penjualan lan menehi kekuwatan marang tenaga penjualan kanthi eksekusi pungkasan nganti pungkasan.

Amarga departemen sales meksa ningkatake tingkat win lan nambah pencapaian kuota, ana 5 alasan utama supaya ora entuk kuota:

  1. 42% kesempatan rampung ing ora ana keputusan.
  2. 41% kesempatan rampung amarga adol ora bisa komunikasi kanthi efektif.
  3. 36% kesempatan ilang amarga adol dibebani tugas administratif liyane lan ora ngenteni adol wektu.
  4. 36% kesempatan ilang amarga ramping repetisi mbutuhake wektu sing suwe.
  5. 30% kesempatan ilang amarga amarga manajer penjualan ora bisa kanthi efektif bisa dadi pelatih wakil.

Ana sawetara wawasan sing apik ing nomer kasebut!

  • Yen perusahaan ora mutusake keputusan, mula kudu dijalin hubungan karo otomatisasi pemasaran, pemasaran email, lan acara lan kesempatan nggawe sesambetan liyane.
  • Yen sales ora bisa komunikasi kanthi efektif babagan nilai, riset utami lan sekunder sing dikombinasikake karo kertas putih, studi kasus lan testimoni minangka inisiatif pemasaran sing dibutuhake.
  • Yen dodolan diobong karo tugas liyane, otomatisasi sales iku penting - saka telpon kanthi otomatis nganti manajemen proposal.
  • Lan yen nambah reps sales lan coaching nuduhake sawetara sumber daya manungsa lan kesempatan pelatihan ing organisasi kasebut.

Infographic minangka panemune liyane manawa penjualan lan pemasaran kudu digatekake - utamane ngerti proses tuku pelanggan. Nalika umume pelanggan ndeleng funnel, Aku percaya yen dheweke ora ngerti pirang-pirang faktor lingkungan sing pengaruhe keputusan tuku - kabeh fokus ing kepercayaan lan otoritas kanthi prospek.

Sales Trends Infographic

Saka Qvidian

The Tren Eksekusi Penjualan laporan nggambarake manawa umume organisasi saiki nggawe pamindhahan kanthi wicaksana dadi agresif, alangan kayata rep ramp up, kekurangan proses tuku konten lan konten, lan sistem sing ora nyambung kanthi winates Analytics kabeh kerja sama kanggo ngrusak dhasar, ngalangi pencapaian kuota, lan nyegah tuwuhing berkelanjutan. Kanggo ngatasi tantangan kasebut, organisasi kudu ningkatake bidang utama siklus sales supaya bisa sukses sukses, nglakokake, lan ngoptimalake inisiatif penjualan.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Artikel sing Insightful. Wis suwe makarya ing tim sales, aku ngerti poin sing wis sampeyan sorot. Aku setuju karo pendapat sampeyan babagan implementasi otomatisasi sales. Iki bakal mbantu aku njupuk keputusan adol sing luwih apik.

  3. 3

    Aku setuju manawa ora njupuk keputusan cepet minangka salah sawijining alasan utama kenapa tim penjualan ora bisa nggayuh target. Kita wis asring ndeleng iki. Keputusan cepet minangka solusine. "Wektu iku dhuwit!"

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.