Napa Sampeyan Ora Ngerti Sapa Aku?

aku raja

Penting kanggo nyedhiyakake kualifikasi prospek pemasaran supaya bisa entuk pelanggan sing bener. Yen mlebu pelanggan sing salah, kita bakal langsung ngerti amarga produktivitas kita lags, volume kumpul saya mundhak, lan frustasi tambah akeh. Kita ora pengin. Kita pengin klien sing ngerti proses, ngurmati hubungan lan ndeleng asil sing bakal ditindakake.

Sore iki aku kudu nggawe telpon kanggo kanca lan kanca kolega, Chad Pollitt ing Kuno Creative. Chad duwe hubungan apik karo vendor gedhe sing bakal tuku. Kanthi entuk blog, asosiasi raket karo industri, lan klien utama sing ana ... Aku yakin manawa para pimpinan perusahaan bakal seneng bisnis karo kita.

Sayange, dheweke duwe proses inboarding sing kudu aku ngobrol karo wong sing adol, nanggapi sawetara pitakon prakualifikasi, ngobrol karo manajer saluran, nonton sawetara video sing dikirim dening manajer saluran, nanggapi spreadsheet kanthi udakara 50 pitakonan… lan Gusti Allah ngerti apa sabanjure.

Apa dheweke ora ngerti sapa sejatine aku?

Aku ora ateges yen ing babagan jinising egosentris. Aku mung frustasi sajujure amarga dheweke pancen bener ora ngerti aku iki! Organisasie saya akeh ... uga prosese ... lan saiki duwe lapisan wong internal kanggo proses penjualan sing ora pati ngerti karo industri saengga dheweke pancen ora ngerti manawa aku duwe jeneng lan reputasi apik. Aku ora percaya yen dheweke uga butuh wektu kanggo nggoleki. Aku mung nomer liyane ing corong penjualane.

Aku frustasi amarga aku kerja keras kanggo nggawe pangenalan lan tindakake gedhe tenan sing dakalami. Aku dudu Steve Jobs… nanging ing ceruk industri kasebut, aku yakin bakal ditampilake ing ndhuwur 25 wong sing ngerti apa sing bakal diupayakake, dibahas, lan dituduhake. Blog kita duwe jangkauan gedhe tenan industri sing, nanging masarakat ing proses adol ora ngerti.

Iki minangka conto dodolan sing apik proses dadi salah. Pisanan sing daklakoni nalika perusahaan ngubungi aku supaya bisa golek bisnis yaiku riset. Kadhangkala kita nindakake bisnis amarga dheweke bakal dadi klien sing apik… nanging kakehan nindakake bisnis amarga bakal dadi kesempatan gedhe kanggo kita!

Aku bisa uga ora bakal ngisi spreadsheet. Aku bakal ngenteni nganti kontak Chad ndeleng manawa dheweke pengin dadi mitra karo pimpinan liyane ing industri kasebut. Bakal nguciwani yen ora amarga aku lungguh ing demo lan ndeleng alat sing bisa digunakake kanggo klien ... nanging yen dheweke luwih milih ngliwati proses 42 langkah kanggo mbatalake kualifikasi tinimbang ngerti sapa sejatine aku, aku Aku ora yakin pengin bisnis karo dheweke.

Kabeh bisnis ora bisa dilebokake ing proses. Proses iki cocog kanggo mesin, nanging manungsa bisa mikir lan njupuk keputusan sing luar biasa lan ora mesthi cocog karo proses kasebut. Prospek sampeyan dudu entri ing spreadsheet ... wong pancen nyata. Sampeyan kudu duwe pangecualian kanggo kabeh sing ditindakake ... wiwit saka garis wektu, anggaran, nganti sumber sing ditrapake. Aku pengin kabeh wong dadi prospek sing ideal kaya ngerteni sapa sejatine, kok penting, Lan carane kita bisa mbantu dheweke.

Penjual iki uga kudu.

4 Komentar

  1. 1

    Bravo Doug! Aku anyar ing blog sampeyan lan saiki nemokake informasi sampeyan terkenal banget. Aku setuju karo sampeyan, kadang bot kudu disisihake lan bisnis ditindakake dening pihak sing gegandhengan. wektu

  2. 2

    Proses penting. Biasane bisa nulungi para pembeli lan pihak sing adol. Nanging, kadang-kadang kudu disisihake kanggo dialog. Sisih penting saka adol yaiku ngerti kapan bakal beda proses lan mung ngobrol karo wong liya.

    Lan sarujuk manawa 'riset kritis'. Tansah ngerti sapa sing diajak ngobrol.

    Matur suwun saran, Douglas. Bakal menehi umpan balik menyang praktik.

  3. 3

    Hai Douglas,
    Kaping pisanan ing kene lan seneng ngerti babagan sampeyan ing kene. Kabeh sing sampeyan tulis ing kene katon apik banget 
    lan informatif. Aku terus bali mrene.

  4. 4

    Apa sampeyan ngrujuk babagan tuwuhing bisnis utawa mung
    implementasi teknologi anyar, bisa uga ana pengaruh sing nyebabake dehumanisasi lan
    ngremehake sesambungane wong liya. Lan marketing iku pancen
    mupangat eksekutif kanggo nemokake cara kanggo negesake wong liya
    sesambetan, preduli saka ukuran perusahaan lan jinis teknologi sing ana
    dheweke nindakake.

    Ing bidang layanan profesional, yen ora berkembang
    hubungan karo konsumen, apa aku nyedhiyakake layanan kanggo perusahaan gedhe
    utawa sing cilik, umume ora bakal entuk adol layanan kasebut. Iku
    arang banget yen aku mung bakal isi formulir, menehi kuesioner, nindakake wawancara
    banjur entuk proyek. Iku ora kedadeyan ing garapan kerja; iku mesthi duwe
    dadi babagan sesambetan. Kanggoku, saben pelanggan kudu rumangsa ngerti sampeyan sapa
    padha. Kuwi hubungane. Lan yen sampeyan ora bisa nemokake cara kanggo nggawe
    pelanggan rumangsa istimewa, sampeyan bakal kelangan bisnis.

    David S. Jackson

    Carlile Patchen & Murphy LLP

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.