Tambah Pop Sales ing Situs E-commerce Sampeyan

Pop Sales E-commerce

Bukti sosial kritis nalika pembeli nggawe keputusan tuku ing situs e-commerce sampeyan. Pengunjung pengin ngerti manawa situs sampeyan dipercaya lan wong liya tuku saka sampeyan. Kaping pirang-pirang kali, situs e-commerce lenggah statis lan tinjauan wis lawas lan lawas… mengaruhi keputusan pembeli anyar.

Siji fitur sing bisa ditambahake, kanthi nyata, ing sawetara menit yaiku Sales Pop. Iki minangka popup sisih kiwa ngisor sing ngandhani jeneng lan produk sing wis dituku wong bubar. Sales Pops pancen pengaruhe kanggo calon pembeli sing kepengin produk ing situs sampeyan nanging ora ngerti manawa situs sampeyan bisa dipercaya utawa ora. Kanthi ndeleng aliran tuku anyar saka pelanggan liyane, dheweke bakal ngerti manawa sampeyan minangka situs e-commerce sing bisa dipercaya.

Pemrograman sistem kaya iki bisa uga dadi tantangan, nanging Beeketing wis nggawe platform kuat sing nggabungake kanthi asli menyang Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Magento, Weebly lan Lightspeed. Nggunakake AI, Beeketing bisa target lan ngatur fitur kanggo ngoptimalake penjualan ecommerce.

Yen sampeyan ngunjungi situs WordPress, sampeyan bisa uga ora nate ngerti yen aku duwe layanan bagean Umume wong ora ngerti, mula saben wulan aku mung golek trampil dodolan. Aku nginstal pop sales lan sawetara menit mengko platform wis disinkronake. Ora mung njupuk tuku sadurunge, nanging aku uga bisa nambah produk sing pengin dipromosekake luwih akeh.

Sajrone sedina, aku adol tambahan!

The Sales Pop bukti sosial ora mung fitur ing Beeketing, sampeyan bisa nambah sawetara. Paling apik, reregan diwiwiti kanthi gratis supaya sampeyan bisa nyoba nyoba!

liyane Beeketing fitur e-commerce kalebu:

  • Ngedongkrak Sales - Rekomendasi Upsell lan Cross-adol
  • Rekomendasi Pribadi - nyaranake produk lan nambah rega supaya.
  • Kothak Kupon - Tambah sales kanthi nyembul kupon.
  • Waras Pusher Cart - kabar browser kanggo ninggali keranjang.
  • Panggantos Arta - kanthi otomatis ngonversi rega kanggo penjualan internasional.
  • Konverter Seluler - kanggo nggedhekake browser seluler.
  • Help Center - jendela obrolan kanggo mbantu pengunjung.
  • Sugeng Utusan - integrasi Facebook Messenger kanthi otomatis.
  • MailBot - kanggo tanggepan email sing dipersonalisasi.
  • Seneng Email - email matur suwun saka sing duwe toko.
  • Wadhah Countdown - kanggo nggawe rasa mendesak ing sales.
  • Ngedongkrak Checkout - njaluk wong nuduhake apa sing wis dituku ing media sosial.

Nalika ndhaptar, sampeyan uga bakal menehi link rujukan… mula iki tambang:

Miwiti Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.