10 Kinerja Kinerja Penjualan sing Perlu Diketahui

statistik kinerja sales

Pira-pira persentase wong sing adol ora kejawab kuota? Apa rata-rata tarif cedhak? Sepira luwih apik kinerja repetisi paling apik dibandhingake karo rata-rata? Pira persentasi saka salespe sing ngerti apa sing bakal dingerteni pelanggan? Apa persentase perwakilan penjualan sing rumangsa pipa kasebut akurat?

Ing kemitraan karo Salesforce Work.com, iki infographic saka Grup TAS nyedhiyakake sepuluh data babagan kinerja penjualan. Apa sampeyan nggumunake, utawa ora nggumunake, data kasebut nggambarake kesenjangan ing kinerja penjualan sing nyebar ing akeh organisasi penjualan.

Manajer penjualan sing apik ngerti carane ngawasi kinerja tim kanthi akurat lan ngakoni apa sing dadi tim penjualan sing duwe motivasi tinggi. Kowe ora?

10-perkara-saben-sales-manager-kudu-ngerti-800

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.