Paradigma Penjualan sing Ganti

strategi sales1

Acara Techmakers sabanjure bakal dadi acara spesial! Aku ngucapke matur nuwun sanget kanggo kesempatan kanggo ngobrol lan Techmaker nyedhiyakake pamirsa sing beda. Produsen teknologi umume profesional teknologi sing nggawe jurang antara mburi lan mburi. Uga ana campuran bisnis cilik lan gedhe sing melu acara kasebut.

Acara sabanjure yaiku jam Pabrik Bir Scotty's kutha ing dina Slasa, 5 Januari jam 5:30 PM. Muga-muga sampeyan bisa melu! Kita pancen wis tuwuh ing titik sing saiki lagi njupuk loro kamar privasi ing Scotty!

Aku bakal ngomong babagan ganti paradigma. Salespe sing durung nggunakake teknologi njupuk kursi mburi kanggo wong-wong sing duwe lan jurang kasebut saya akeh. Departemen sales tradisional sing ora duwe online nggawe bisnis dadi kerugian.

Sing dadi masalah yaiku konsumen lan bisnis saiki wis hebat alat lan jaringan sing kasedhiya online kanggo mbantu ndhidhik babagan tuku lan keputusan bisnis. Ana jaringan lan komunitas sing fokus online, tembung kunci mesin telusuran, lan blog sing nyedhiyakake akeh informasi marang konsumen lan bisnis sadurunge dheweke nate nelpon utawa ngomong karo wakil penjualan sampeyan.

Nalika prospek tekan ing situs sampeyan, ing telpon, utawa ing ngarep lawang, kadang-kadang luwih ngerti babagan produk, layanan, kekuwatan, kekurangan, lan bisnis kanthi sakabehe tinimbang sing sampeyan karepake.

Biyen, juragan sampeyan dadi saluran antara prospek lan adol. Iki ora bener maneh. Saiki informasi sing kasedhiya kanthi online yaiku saluran. Akibate, yen perusahaan sampeyan pengin melu nalika wong-wong lagi duwe langkah kritis ing proses nggawe keputusan, wong adol kudu online sing njupuk keputusan.

Nelpon dolar dudu mung siji-sijine cara kanggo adol penjualan. Aku ora nolak telpon njaba, nanging yen sampeyan pengin asil sing luwih apik kanggo pangeluaran dodol, sampeyan kudu ngimbangi panggilan metu karo kegiatan jaringan online lan offline. Saldo kabeh tumindak kasebut bakal nyedhiyakake perusahaan sampeyan kanthi eksposur, panguwasa ... lan pungkasane, kapercayan. Jangka jangka panjang, sampeyan bakal duwe pipa penjualan sing luwih sehat.

Paling apik, metodologi kasebut bisa diukur kanthi akurat. Kita bisa ngukur lalu lintas lan konversi saka situs review, direktori online, situs referensi lan blog, jaringan sosial kaya LinkedIn lan Facebook, uga media sosial kayata Twitter. Strategi kasebut uga mbutuhake momentum ... investasi sawetara minggu ing strategi online ora bakal mbantu perusahaan sampeyan - nanging investasi setaun duwe potensi kanggo ngembangake bisnis luwih cepet tinimbang sing sampeyan bayangake.

Muga-muga bisa ndeleng sampeyan ing acara kasebut kanggo mbahas babagan strategi lan alat sing bisa digunakake bisnis kanggo miwiti nggawe strategi sales anyar kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.