Mupangat Marketing lan Penjualan Otomatisasi Pemasaran

alat sales utawa marketing 1024x426

miturut Wawasan CSO, perusahaan kanthi generasi kepemimpinan sing diwasa lan praktik manajemen duwe 9.3% tingkat prestasi kuota penjualan sing luwih dhuwur. Ing kene platform otomasi sales kaya sponsor kita Salesvue duweni pengaruh sing dramatis kanggo ngapikake nglaporake lan efisiensi tim nggunakake Salesforce - nyedhiyakake a prospek solusi otomatisasi pipa. Ora mung otomatisasi sales sing nulungi wakil sales dadi luwih produktif lan efisien.

Sanajan wis dipasarake pirang-pirang taun minangka alat, uga para pemasar, otomatisasi uga ngganti bentuk departemen penjualan modern. Perusahaan sing ngleksanakake solusi kanggo tim pemasaran kasebut bakal nemokake manawa otomatisasi ngluwihi wates pemasaran. Ora yakin? Nambah prestasi kuota saklawasé 10% ora mung nyedhiyakake akeh dhuwit ekstra ing kanthong wakil penjualan sampeyan, nanging uga adoh kanggo nyelarasake upaya sales lan marketing, lan menehi pengaruh nyata marang efisiensi sakabehe siklus penjualan perusahaan. Matt Wesson, Pardot

Otomatisasi pemasaran nyedhiyakake wawasan sing penting kanggo tim sales sampeyan sing bisa ngewangi wakil penjualan ngerti kabutuhane pelanggan. Kepiye carane krungu babagan produk lan layanan sampeyan? Apa data sing disedhiyakake ing formulir sing cocog karo kualifikasi minangka pimpinan? Kata kunci apa sing digoleki nalika mlebu ing situs kasebut? Apa interaksi sing ditindakake liwat media sosial? Email apa sing wis langganan? Kaca apa sing dikunjungi? Whitepaper Apa sing didownload utawa kedadeyan sing didaftar?

Jinis informasi kasebut bisa uga migunani banget kanggo wakil sales kanggo siyap telpon utawa email sabanjure kanthi prospek. Sampeyan bisa malah prioritasake upaya sampeyan liwat skor timah kanggo nemokake lan nutup petunjuk sing umume dadi pelanggan sing apik.

sales-automation-sales

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.