Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Pemasaran Digital lan Corong Sales

Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara:

  • Size - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa kesempatan kanggo tuwuh bisnise bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek liyane kanthi pariwara lan aku duwe tarif konversi 5%, bakal padha karo 50 pelanggan liyane.
  • mata uang - Ing saben tahap ing corong penjualan, pemasaran lan penjualan kudu digunakake kanggo nambah tarif konversi kanggo ngarahake luwih akeh prospek konversi. Kanthi tembung liya, yen aku narik 1,000 prospek sing padha nanging bisa nambah tarif konversi dadi 6%, saiki bakal padha karo 60 pelanggan.

Apa Corong Sales?

Corong penjualan minangka perwakilan visual saka pirang-pirang prospek sing bakal ditindakake kanthi ngupayakake penjualan lan pemasaran produk utawa layanan sampeyan.

apa corong penjualan

Dodolan lan pemasaran uga prihatin karo corong penjualan, asring mbahas prospek kasebut ing pipa kanggo nemtokake kepiye carane bisa ngramal tuwuhing bathi ing bisnis.

Kanthi pemasaran digital, keselarasan penjualan lan pemasaran iku kritis. Aku seneng kuotasi iki saka salah sawijining podcast anyar:

Pemasaran ngobrol karo wong, dodolan bisa digunakake karo wong liya.

Kyle Hamer

Profesional penjualan sampeyan duwe diskusi sing migunani karo prospek saben dina. Dheweke ngerti keprihatinan ing industri uga sebab kenapa perusahaan sampeyan bakal kelangan kesepakatan karo pesaing. Bebarengan karo riset lan analisis utama lan sekunder, para pemasar bisa nggunakake informasi kasebut kanggo menehi upaya pemasaran digital ... manawa prospek ing saben tahapan corong duwe konten dhukungan kanggo mbantu prospek bisa pindhah menyang tahap sabanjure.

Tahap Corong Penjualan: Kepiye Panganan Marketing Digital kasebut

Nalika ndeleng kabeh medium lan saluran sing bisa dilebokake ing strategi pemasaran umum, ana inisiatif khusus sing bisa digunakake kanggo nambah lan ningkatake saben tahapan corong penjualan.

A. Kesadaran

Pariwara lan entuk media ndorong kesadaran babagan produk lan layanan sing ditawakake bisnis sampeyan. Pariwara ngidini tim pemasaran sampeyan nggunakake pamirsa lan klompok target sing padha kanggo pariwara lan mbangun kesadharan. Tim media sosial sampeyan bisa ngasilake konten sing nglipur lan narik kawigaten sing dituduhake lan nyebabake kesadaran. Tim hubungan masyarakat sampeyan nyedhiyakake para influencer lan media kanggo nggayuh pamirsa anyar lan nggawe kesadaran. Sampeyan bisa uga pengin ngirim produk lan layanan kanggo menehi penghargaan kanggo ndorong kesadaran karo klompok industri lan publikasi.

B. Minat

Kepiye masarakat kepincut karo produk utawa layanan sing nuduhake minat? Saiki, dheweke asring nekani acara, melu klompok industri, langganan buletin sing migunani, maca artikel, lan nggoleki Google babagan masalah sing digoleki solusi. Minat bisa uga dituduhake kanthi klik-tayang ing pariwara utawa rujukan sing nggawa prospek menyang situs web sampeyan.

C. Tetimbangan

Ngelingi produk sampeyan minangka evaluasi syarat, biaya, lan reputasi perusahaan bebarengan karo pesaing sampeyan. Iki biasane minangka tahap nalika sales wiwit dilibatake lan marketing lead sing berkualitas (MQL) diowahi dadi sales sing nduweni kualifikasi (SQL). Yaiku, kemungkinan prospek sing cocog karo profil demografi lan firmagraphic saiki dijupuk minangka timbal lan tim penjualan sampeyan nduweni kualifikasi kanggo tuku lan dadi pelanggan sing hebat. Ing endi adol bakat banget, nyediakake kasus panggunaan, menehi solusi, lan ngilangi masalah saka pembeli.

D. Niyat

Miturut pendapat kula, tahap maksud paling penting saka sudut pandang wektu. Yen pangguna telusuran sing golek solusi, gampang sampeyan njupuk informasi lan njaluk supaya staf sales bisa ngupayakake banget. Panelusuran sing digunakake nyedhiyakake tujuan supaya golek solusi. Wektu nanggapi kanggo mbantu sampeyan uga kritis. Ing kene klik-kanggo-telpon, tanggapan formulir, bot obrolan, lan bot langsung menehi pengaruh gedhe tumrap tarif konversi.

E. Evaluasi

Evaluasi minangka tahapan penjualan supaya bisa nglumpukake informasi supaya bisa luwih gampang yen sampeyan duwe solusi sing bener. Iki bisa uga kalebu usulan lan pratelan kerja, negosiasi rega, lapisan abang kontrak, lan nyetrika rincian liyane. Tahap iki tuwuh kanthi solusi enablement sales sawetara taun kepungkur - kalebu signage digital lan nuduhake dokumentasi kanthi online. Sampeyan uga penting supaya bisnis duwe reputasi online kanthi apik amarga tim sing nggawe konsensus bakal digali lan nggoleki perusahaan sampeyan.

F. Tuku

Proses tuku sing mulus penting banget kanggo check-out e-commerce kanggo keperluan konsumen kaya karo perusahaan perusahaan. Bisa tagihan kanthi gampang lan nglumpukake penghasilan, komunikasi pengalaman onboarding, ngirim pangarepan pengiriman utawa penyebaran, lan mindhah prospek menyang pelanggan kudu gampang lan komunikasi apik.

Apa sing Ora Disedhiyakake ing Corong Penjualan?

Elinga, fokus corong penjualan yaiku nggawe prospek dadi pelanggan. Biasane ora ana sing ngluwihi, sanajan tim sales modern lan tim pemasaran responsif marang pengalaman pelanggan lan kebutuhan retensi pelanggan.

Sampeyan uga penting dicathet yen corong penjualan minangka gambaran visual saka upaya tim penjualan lan pemasaran organisasi sampeyan ... ora nggambarake lelungan pembeli nyata. Tuladhane, sing bisa tuku bolak-balik sajrone lelungan. Contone, prospek bisa uga golek solusi kanggo nggabungake rong produk ing njero.

Ing wektu kasebut, dheweke nemokake laporan analis babagan jinis platform sing digoleki lan ngidentifikasi sampeyan minangka solusi sing bisa ditindakake. Sing miwiti kesadharan sanajan wis duwe niat.

Aja lali ... para pembeli luwih akeh pindhah menyang proses layanan mandiri kanggo ngevaluasi tuku sing sabanjure. Amarga iku, penting manawa organisasi sampeyan duwe perpustakaan konten sing komprehensif kanggo nyengkuyung perjalanan lan ngarahake langkah sabanjure! Yen sampeyan nindakake pekerjaan sing apik, kesempatan kanggo nggayuh luwih akeh lan ngonversi luwih akeh bakal kedadeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.