Tips Enablement Sales

Tips Enablement Sales

Corong pemasaran lan penjualan sing ganti yaiku nemtokake cara nindakake bisnis. Khusus, iki nuduhake babagan cara dodolan nyedhak prospek anyar lan nutup kesepakatan kasebut. Enablement sales minangka kolaborasi pemasaran lan penjualan nalika ngasilake penghasilan. Priksa manawa inisiatif kasebut selaras penting kanggo sukses pemasaran lan penjualan.

tips enablement salesMinangka pemasar, mesthine saya nganggep upaya pemasaran iku penting. Nanging ing pungkasan dina (gumantung karo kahanan), tim sales isih bakal duwe pengaruh sing luwih "kuat" kanggo prospek amarga ana komunikasi langsung lan pribadi (sawise nggawe pemasaran adhedhasar ijin utawa kontak langsung). Duwe rencana strategis babagan cara nyedhaki prospek saka perspektif penjualan dadi luwih penting tinimbang saiki. Nalika siklus sales bisa dawa kaya siklus pemasaran, saben titik tutul bisa nemtokake manawa sampeyan luwih cedhak karo prospek utawa apa dheweke rampung ngobrol karo sampeyan selawase.

Yen sampeyan pengin nggawe langkah luwih cedhak karo rapat kasebut, mula ana sawetara tips enablement sales:

Rasakake jinis kepribadian prospek lan gaya pembelajaran sampeyan. Wong sinau lan nyerna konten kanthi macem-macem cara. Khusus, ana 3 jinis pembelajaran: pendengaran, visual, lan kinestetik.

  • Yen prospek sampeyan pancen sinau kanthi "ngrungokake" apa sing sampeyan ucapake, priksa manawa kalebu podcast, tautan sosial, utawa video ing proposal sampeyan. Iki minangka medium konten sing bakal cocog karo jinis prospek kasebut.
  • Yen prospek sampeyan katon luwih akeh nanggepi grafik, diagram, utawa gambar, mula sampeyan bakal duwe pelatih visual. Iki minangka jinis murit sing paling misuwur. Akeh jinis konten sing narik kawigaten para pandhidhikan iki - video, infografis, ebook, whitepaper, gambar, lsp. Yen sampeyan "nuduhake" prospek babagan apa, mula luwih bisa ngerti lan menehi wigati tumrap apa sing sampeyan gunakake.
  • Pungkasan, ana sing sinau kinestetik, sing sinau kanthi nindakake. Iki rada angel ditangani saka perspektif pemasaran konten, nanging bisa ditindakake. Dheweke pengin pandhuan "kepiye" utawa konten sing ngandhani "kepiye" supaya bisa sukses. Whitepaper, ebook, video, lan webinar sing fokus kanggo ngrampungake prekara sing apik kanggo jinis prospek iki. Nuduhake keahlian lan menehi ilmu kasebut penting banget.

Elinga kabeh kemungkinan dalan. Umumé, ora ana siji sing njupuk keputusan ing perusahaan kasebut. Nemtokake investasi ing layanan utawa produk minangka keputusan tim. Sanajan ana sawetara wong sing luwih akeh ngandhakake tinimbang liyane, penting kanggo njaluk akeh pihak sajrone proses nggawe keputusan.

  • Sapa produk utawa layanan sampeyan sing bakal entuk bathi? Iki bisa uga kalebu pemasaran, penjualan, operasi, lan eksekutif (garis ngisor). Apa sampeyan wis ngerteni kepiye produk / layanan sampeyan mbantu masing-masing personas kasebut?
  • Kita ndeleng tambah ajakan-ajakan kanggo takon. Tinimbang menehi prospek kanggo nindakake sesuatu, perusahaan menehi pitakon kanggo nyengkuyung klik ing situs kasebut. Individu nggawe keputusan adhedhasar apa sing paling apik kanggo dheweke - konten sing ana ing sekitar "personas" bakal mbantu mbujuk keputusan tim.

Kita sponsor proposal sales, TinderBox, nyedhiyakake kesempatan kanggo nggawe proposal media kaya sing bakal narik kawigaten kabeh jinis siswa, uga ngerti sapa sing ndeleng proposal sampeyan. Metrik kasebut pungkasane bakal mbantu nutup kesepakatan lan nggawe profil pelanggan. Manajemen proposal penjualan kunci kanggo sukses ing enablement sales. Sinau babagan cara nggawe proposal penjualan sing efektif bakal nambah konversi lan klik.

Apa tips enablement sales liyane sing sampeyan duwe? Apa liyane sing sampeyan tingali ing industri?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.