Teknologi kanggo Enablement Sales sing Sukses

Screen Shot 2013 04 15 jam 11.01.54 AM

Ing jaman saiki, teknologi lan pambiyantu adol bisa digunakake bebarengan. Sampeyan kudu nglacak kegiatan prospek sampeyan supaya bisa dadi pandhuan panas utawa alus. Kepiye prospek interaksi karo merek sampeyan? Apa interaksi karo merek sampeyan? Piranti apa sing digunakake kanggo nglacak iki?

We makarya karo kita sponsor proposal sales, TinderBox, kanggo nggawe infographic babagan macem-macem alat lan proses sing digunakake perusahaan kanggo nduweni kualifikasi lan nglacak petunjuk. Sanajan corong penjualan wis ganti, isih ana sawetara fase sing beda sajrone siklus sales: Marketing & Sales, Prospecting, Qualifying, Confirming, Negosiasi, lan Transacting. Proses kasebut bisa uga ora linear, nanging langkah-langkah iki penting kanggo nutup penjualan.

Alat sing endi sing sampeyan gunakake kanggo nyepetake siklus sales? Kepiye sampeyan nggawe kesempatan kanggo tim sampeyan babagan enablement sales? Nggunakake alat sing bener bakal mbantu sampeyan "emas adol".

Teknologi-Kanggo-A-Sukses-Sales-Enablement-Model-mod

6 Komentar

  1. 1

    "Alat sing endi sing sampeyan gunakake kanggo nyepetake siklus penjualan sampeyan? Kepiye sampeyan nggawe kesempatan kanggo tim sampeyan babagan enablement sales? Nggunakake alat sing bener bakal mbantu sampeyan "emas adol".

    Aku ora bisa setuju karo sampeyan luwih akeh. Nggunakake alat sing bener - lan kudu dakkandhakake kanthi efektif - bisa ngirit wektu akeh lan gaweyane luwih efektif. Nanging, masalah iki yaiku akeh wong sing ora bisa nggunakake alat kasebut utawa nggunakake kanthi ora efektif.

    • 2

      Matur suwun komentar, Anne! Aku uga setuju karo sampeyan. Aku ngira yen nggunakake alat kanthi efektif dadi masalah saiki - wong dadi gangguan utawa ora mbutuhake wektu kanggo sinau. Mula, sampeyan bisa uga bakal kelangan macem-macem kesempatan.

  2. 3
  3. 4

    Aku seneng piye DK New Media minangka mitra karo Tinderbox lan infographic nuduhake Tinderbox 300% luwih akeh tinimbang alat liyane ing kene. Aku kepengin weruh kepiye alat liyane sing ana afiliasi DK New Media lan Tinderbox. Apa akeh banget pangarep-arep supaya bisa nduwe tampilan sakabehe babagan piranti lunak pemasaran / penjualan sing digunakake?

  4. 5
    • 6

      Matur suwun, Brian! Aku seneng pikirane sampeyan. Aku ngira ana akeh alat ing kana sing angel ngerti apa sing sampeyan goleki utawa sing sejatine digunakake. Iki bakal dadi bab sing penting kanggo dipikirake saka sudut pandang merek, ing endi perusahaan kudu bisa nerangake kanthi efektif apa sing bisa / kudu digunakake. Lan, ing sisih liyane koin kasebut, para pangguna uga kudu ngerti apa sing dikarepake uga ora nandur modhal apa wae sing dhisik ora bakal ndhukung target.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.