Ningkatake Penjualan lan Produktivitas karo 6 Hacks Iki

produktivitas

Saben dina, kayane kita kurang wektu kanggo ngurus gaweyan. Paradoksis amarga ana akeh app, hacks lan piranti sing mbantu ngirit wektu saiki. Kayane tips lan trik sing kudu ngirit wektu bisa ngasilake efektivitas utama.

Aku seneng banget nggunakake paling akeh saben dinane lan aku nyoba supaya kabeh karyawan bisa produktif - utamane tim sales, sing dadi departemen paling penting ing perusahaan SaaS.

Mangkene sawetara cara lan alat sing digunakake kanggo ngirit wektu lan tim adol luwih akeh wektu kanggo nambah produktivitas sakabehe.

Hack 1: Lacak Wektu Sampeyan Kanthi Agama

Aku wis kerja adoh luwih saka 10 taun saiki lan aku pancen sengit karo ide nglacak wektu sampeyan kerja. Aku durung nate nggunakake kanggo mriksa karyawan, nanging aku wis nemokake bisa migunani banget kanggo sawetara aplikasi.

Udakara wulan, aku nglacak wektu kanggo saben tugas sing wis daklakoni. Kanggo tugas rumit kayata nggarap rencana pemasaran kanthi gampang kaya nulis email. Aku ngajak karyawan supaya nindakake perkara sing padha suwene sewulan, kanggo cathetan pribadi. Asilé mbukak-mata.

Kita nyadari yen akeh wektu kita mbuang-buang tugas sing ora ana gunane. Umume, kita nggunakake email lan rapat ing pirang-pirang dina, ora kerja sithik. Sawise miwiti nglacak wektu, kita bisa ngerti sepira wektu sing bener-bener dibuang. Kita ngerti manawa tim sales wis akeh banget wektu ngetik data menyang CRM tinimbang ngobrol karo prospek lan adol piranti lunak proposal. Pungkasane, kita rampung ngrampungake proses sales lan alur kerja manajemen proyek dadi luwih irit wektu.

Usulan sing luwih apik

Proposal sing luwih apik ngidini sampeyan nggawe proposal modern sing apik kanthi sawetara menit. Proposal sing digawe nganggo alat iki adhedhasar basis web, bisa dilacak lan konversi dhuwur. Ngerti yen proposal dibukak mbantu sampeyan ngetutake wektu sing tepat, lan sampeyan uga bakal nampa kabar nalika proposal diundhuh, ditandatangani utawa dibayar kanthi online. Otomatisake dodolan, kesanake klien lan entuk luwih akeh bisnis.

Ndhaptar Proposal sing Luwih Apik Gratis

Hack 2: Mangan Kodhok Langsung?

Pisanan, aku ora nyaranake mangan kodhok langsung. Ana kutipan sing misuwur dening Mark Twain sing ujar manawa sampeyan kudu mangan kodhok urip sing pertama esuk. Kanthi mangkono, sampeyan wis nindakake perkara paling ala sing bisa kedadeyan sedina lan kabeh perkara sing kedadeyan mung bakal luwih apik.

Kodok langsung sampeyan minangka tugas paling ala sing ana ing ndhuwur dhaptar tugas sampeyan. Kanggo kula, ngatur tiket dhukungan pelanggan. Saben esuk nalika nguripake laptop, aku ngaturake sakjam utawa rong jam kanggo maca lan nanggapi email pelanggan. Dina liyane kaya krasa angin. Kanggo tim sales, aku nyaranake nindakake perkara sing padha. Wong sing beda duwe ide sing beda-beda kodhok urip Dadi, aku ora nyaranake kegiatan sing sejatine, nanging aku nyaranake nindakake tugas sing paling ala lan paling angel nalika esuk.

Hack 3: Ndhukung Bukti Sosial kanggo Situs Web Sampeyan

Entuk luwih akeh dodolan liwat marketing biaya wektu lan dhuwit. Kajaba iku, kanggo nggawe cara anyar kanggo njaluk pelanggan mbutuhake akeh riset lan kerja keras. Nanging ana cara kanggo entuk luwih akeh adol tanpa mbuwang dhuwit - nggunakake bukti sosial.

Taktik pemasaran iki diteliti kanthi apik lan kabukten bisa digunakake ing pirang-pirang industri. Sederhanane, sampeyan kudu nggunakake pengalaman pelanggan sing ana karo merek sampeyan kanggo ngyakinake luwih akeh pelanggan sing mbuwang dhuwit karo sampeyan.

Jinis-jinis bukti sosial sing populer kalebu review, dukungan, testimoni, kabar konversi lan liya-liyane. Uga ana cara sing luwih kontemporer kayata kabar konversi.

Yen sampeyan wis duwe pelanggan sing wareg, nggunakake pengalaman ing panggonan sing bener ing situs web sampeyan bisa menehi pengaruh gedhe marang tarif konversi lan nomer sales. Nanging, ora ana solusi siji-ukuran lan butuh eksperimen kanggo entuk formula bukti sosial sing pas. Warta sing apik yaiku, bisa digunakake lan sukses tenan.

Hack 4: Dijual Online

Akeh tim sales isih nggunakake pendekatan tradisional sing pengin ketemu calon prospek kasebut kanggo nutup kesepakatan kasebut. Sanajan iki akeh mupangate, uga ana kekurangane. Saben rapat, sampeyan bakal kelangan wektu lan dhuwit, tanpa ngerti yen rapat kasebut bakal adol.

Saiki ana akeh alat sing luwih gampang nutup sales saka jarak adoh. Aplikasi konferensi kayata Zoom ngidini sampeyan nelpon video sadurunge ngatur rapat kanthi langsung. Kanthi cara kasebut, sanajan sampeyan ora entuk adol, sampeyan mung bakal kelangan 15 menit tinimbang dina sedina kanggo ngunjungi prospek.

Hack 5: Align Sales and Marketing Team

Ing pirang-pirang perusahaan sing aku nyambut gawe, proses penjualane ditutup amarga ana sebab sing gampang. Departemen penjualan ora ngerti apa sing ditindakake departemen pemasaran karo konten lan bahan pemasaran lan ing wektu sing padha, departemen pemasaran ora duwe pitunjuk babagan apa sing didol sales saben dina. Akibate, akeh informasi sing ilang lan loro departemen ora duwe kinerja.

Supaya loro tim tetep ing kaca sing padha, penting banget kanggo rapat rutin ing ngendi tim sales lan marketing lan anggota bisa lungguh bareng lan ngrembug babagan apa sing kedadeyan ing saben departemen. Pemasaran kudu ngerti babagan interaksi sing ana repetisi sales karo para pelanggan. Sekaligus, sales kudu ngerti babagan konten sing diadhepi pelanggan paling anyar supaya bisa nyelarasake pendekatan nalika ngubungi prospek anyar. Kabeh sing dibutuhake yaiku 15 menit saben minggu lan kalorone sampeyan komunikasi tim lan produktivitas bakal nambah.

Hack 6: Luwih Kuat Kanthi Rapat Penjualan

Yen wong saka tim sales wis rapat karo calon pelanggan, dheweke mesthi duwe kabeh wektu ing saindenging jagad. Nanging, kanggo rapat internal, wektu kita winates banget. Elingi pelacakan wektu sing ditindakake? Kita ngerti manawa nggunakake 4 jam saben minggu ing rapat sing ora nindakake apa-apa kanggo target sales.

Saiki, kita mbatesi kabeh rapat dadi 15 menit. Apa wae sing kudu ana email lan pratandha yen agenda rapat durung disetel kanthi bener. Kita apresiasi karyawan wis liwat atap lan kita ngirit wektu saiki - amarga hack sing gampang iki.

Cathetan Akhir…

Tim penjualan sing apik kudu dadi perusahaan sing pengin nambah penghasilan lan potensial kanggo tuwuh. Iki minangka sawetara teknik utama sing digunakake kanggo mesthekake manawa tim penjualan bisa produktif, lan muga-muga sampeyan bisa migunani. Mbok sing njupuk sing paling penting ing kene yaiku ora saben hack produktivitas mudhun dadi otomatisasi lan teknologi tinggi - sampeyan bisa nggayuh perkara sing luar biasa mung kanthi ngganti sawetara rutinitas lan kebiasaan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.