Sailthru: Ngoptimalake, Otomatis lan Kirim

personalisasi sailthru

Kita mlebu jaman sing nyenengake nalika nerangake data lan personalisasi gedhe. Platform kaya Sailthru bisa nggawe pribadhi babagan frekuensi lan topik pesen sing sampeyan kirim liwat seluler utawa email - lan banjur nggawe pribadhi konten situs sing dienggo pangguna. Aku wis suwe nulis manawa watesan modern Analytics yaiku mung nambah luwih akeh pitakon, dudu wangsulan nyata. Platform personalisasi kaya Sailthru ngowahi paradigma - njupuk data analitis lan ngoptimalake pengalaman pengunjung kanggo nambah penghasilan ... lan kanthi otomatis liwat olahpesen lan web.

Nalika personalisasi iki ngasilake pengalaman pangguna sing unggul lan konversi sing luwih dhuwur, aku kepengin ngerti apa telusuran lan sosial bakal ditindakake. Yen aku duwe pengalaman sing dipersonalisasi ... kemungkinan Googlebot ora. Utawa yen aku nuduhake pengalaman sing dipersonalisasi, apa sampeyan bakal nemu sing padha? Mbok, utawa bisa uga ora. Bakal dideleng… nanging saiki, platform personalisasi nyebabake keterlibatan lan konversi sing hebat. Kayane dina platform pemasaran email mandhiri wis ana ing mburi kita!

Kanthi ndorong keterlibatan sing luwih jero, platform kayata Sailthru wis kabukten bisa nambah bathi. Mangkene carane:

  • Komunikasi sing dipicu sing relevan lan tepat wektu - solusi Strategi Cerdas Sailthru ngidini sampeyan nyetel canggih netes kampanye sing dirancang kanthi otomatis melu pangguna lawas, nyepetake tuku ulang, ngrebut maneh ninggali keranjang, nawakake uji coba gratis, lsp.
  • Konten lan rekomendasi sing dipersonalisasi - Teknologi kepemilikan Sailthru nglacak situs, email, seluler, offline lan prilaku sosial kanggo nggawe profil minat kanggo saben pelanggan unik. Saka ing kana, dheweke bisa kanthi otomatis ngisi kabeh komunikasi karo konten lan produk sing paling relevan.
  • Luwih saka pamisahan kanggo pemasaran sing luwih target - gunakake Sailthru kanggo nggawe klompok pangguna sing dinamis, adhedhasar data prilaku ekstensif sing kasedhiya kanggo saben pelanggan.
  • Manajemen penghasilan sing intuisi lan bisa ditindakake - Metrik pendapatan lan tampilan kaca standar Sailthru nguatake para pemasar lan tim editorial / kurasi kanggo ngoptimalake kampanye pemasaran lan promosi adhedhasar dolar nyata tinimbang mung mbukak utawa klik.

diagram beda-beda

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.