Zona Perdagangan Nggawe Dagang E-commerce Offline luwih Aman

Dagang Aman lan Zona E-niaga

Nalika aku mriksa Facebook esuk, ana crita sing apik banget sing muncul saka departemen polisi lokal. Dheweke milih papan ing kutha lan jejer karo bangunan kotamadya minangka zona dagang e-commerce. Ana titik parkir lan tombol telpon otomatis yen ana kahanan darurat.

Ora asring nulis babagan warta kaya iki, nanging sejatine minangka warta pertama sing dakrungu. Kanca ing Twitter ujar manawa dheweke pancen wis ana ing saindenging negara. Kanthi riset sithik, aku nemokake manawa ana ing Atlanta, Chicago, lan pirang-pirang kutha liyane.

Evan malah nuduhake link menyang direktori online:

Stasiun Dagang Aman

Kanthi nemokake zona sing cedhak karo polisi, wong-wong sing adol barang ilegal utawa dicolong kanthi online, cenderung ora setuju bakal ketemu ing kana. Lan para penjahat sing ngarep-arep ngrampok utawa nyerang sampeyan, ora bakal katon!

Nawakake Pickup Aman

Kanthi luwih akeh perusahaan e-commerce sing ora ana ing omah, iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo perusahaan regional. Yen sampeyan adol lokal, sampeyan bisa uga dhaptar zona perdagangan utawa e-commerce sing aman ing situs web lan nawakake penjemputan ing lokasi kasebut, dudu omah.

Aku seneng banget ndeleng iki ditawakake ing kutha cilik dhewe. Sugeng Greenwood! Lan matur suwun idin kanggo nggunakake foto.