Safari 4 Dirilis - Firebuggishly Great!

Mung nginstal paling anyar safari (OS X Leopard, versi 4) lan ana sawetara fitur apik sing wis ditemokake. Tambahan sing paling jelas yaiku pratinjau panorama situs sing paling sering sampeyan kunjungi (hmmm… sing mbok utangan Firefox?).
safari-new-tab

Fitur sing luwih penting sing wis ditemokake yaiku mriksa fitur elemen (hmmm… mbok menawi dipinjam saking Firebug?)
unsur-unsur inspeksi safari

Kaya browser apa wae, Safari 4 cepet banget amarga wis dirilis. Biasane butuh wektu sewulan utawa loro tambalan sadurunge browser alon ... Mesthi wae bakal digunakake nganti saiki. Aku uga mbukak browser ing sawetara aplikasi sing versi pungkasan Safari durung bisa ditanggepi karo CSS lan JavaScript uga ora nemoni masalah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.