Apa ROI ing Ngelu?

komputer kesel

Perusahaan piranti lunak lan piranti lunak minangka perusahaan jasa mikir manawa dheweke adol teknologi. Jual teknologi gampang ... duwe dimensi, njupuk papan, duwe fitur, watesan, kemampuan… lan biaya sing bisa ditemtokake. Masalahe yaiku umume wong ora tuku teknologi.

teknologi wong

Menehi organisasi sales sing cukup wektu cukup banjur bisa ngapusi panjaluk proposal dadi strategi sing menang lan nguntungake kanggo perusahaan. Aku kerja kanggo perusahaan sing dadi kompetisi utama (miturut pendapat prospek - dudu duwekku) minangka piranti lunak open source. Yen kita adol piranti lunak larang sing saingan langsung karo piranti lunak gratis, kita ora bakal duwe 300+ klien. Alesan kenapa kita tuwuh amarga kita ora sejatine piranti lunak adol - kita adol asil.

Prospek kita yakin manawa bathi menyang platform blogging iku bakal ngasilake ora ngelu mudhun dalan. Ora ngelu ing downtime, ora ngelu ing pangopènan, ora ngelu babagan masalah keamanan, ora ngelu ing skalabilitas, ora ngelu ing kinerja, ora ngelu ing pendhidhikan pangguna, ora ngelu amarga angel digunakake… lan sing paling penting ora ngelu saka gagal.

Mungkin kompetisi nyata kita yaiku Tylenol!

Sawetara prospek seneng banget kanggo ngelu ... ora apa-apa ... kita ora ana ing kene. Luwih becik kita kerja karo klien sing fokus ing asil. Asil kaya sing ditegesake dening wong, ora us.

Kapan perusahaan sampeyan nandur modal ing teknologi, dudu hardware lan software (nuwun Insinyur!) Sing dituku - ora ketompo kepiye keren. Sing tenan investasi perusahaan sampeyan yaiku wong ing ngarep lan ing mburi produk. Perusahaan sampeyan investasi ing salesman sing dipercaya. Perusahaan sampeyan nandur modal ing wirausaha sing miwiti perusahaan sing sampeyan kenal minangka pimpinan. Perusahaan sampeyan nandur modal ing wong - wong sing wis ngatasi masalah sing terus ngelu.

Siji klien sing kerja ing sektor pamrentah bubar ngandhani:

Doug - Aku ora preduli bathi. Aku ora preduli babagan dhuwit sing bisa didol aplikasi sampeyan. Aku ora peduli karo upsells. Aku ora peduli karo teknologi. Alesan kenapa aku mbayar perusahaan sampeyan amarga sampeyan ana ing kono kanggo njawab telpon utawa email nalika aku duwe pitakon ... lan sampeyan ngerti wangsulane. Terus wangsuli telpon lan nulungi aku lan kita bakal tetep tetep ana. Mungkasi njawab telpon lan aku bakal nemokake wong sing bisa.

Pramila layanan pelanggan dadi komponen kritis saka wiwitan teknologi sing apik. Aku ora preduli sepira keren aplikasi sampeyan ... nalika sampeyan miwiti ngandhani pelanggan babagan apa ora bisa nulungi wong-wong mau, aja ngarep-arep dheweke mlebu pembaharuan (aja ngelingi upsell!). Klien sampeyan pengin sukses lan dheweke percaya yen sampeyan bakal diwenehake. Luwih becik ngrungokake lan nanggapi. Luwih apik maneh - sampeyan kudu pindhah kanthi proaktif kanggo nggawe sukses klien.

Malah ing Software minangka industri Layanan, perusahaan nemokake manawa ora bisa ndhelikake kaca dhukungan pelanggan utawa basis ilmu ... utawa sing luwih ala, forum pelanggan. Pelanggan SaaS kudu ngerti cara nggunakake solusi sing wis diinvestasikan supaya sukses. Sing mbutuhake karyawan sing kompeten lan berpengalaman sing ngerti apa sing dibutuhake.

Pemimpin kasebut ngerti cara paling ora tahan, dheweke ngerti cara maca klien lan bisa ndeleng manawa prospek gedhe kanggo tuwuh utawa testimoni pelanggan… sing paling penting yaiku ngerti kepiye pengaruh pribadi marang klien. Ora mbutuhake target nyawang cendhak, proses panganggu sing ora nggatekake sukses klien, utawa luwih elek… micromanagement nalika sumber daya wis kurang. Sampeyan butuh karyawan sing dipercaya, supaya bisa njupuk keputusan sing apik kanggo perusahaan, lan mbusak kabeh alangan kanggo ngladeni klien kanthi efektif (lan duwe bathi).

Apa sampeyan menehi klien sukses? Utawa apa staf sampeyan mung menehi luwih ngelu?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.