Solusi Proposal SaaS: Proposable lan Octiv

oktiv

Kiriman iki nyenengake amarga aku ngerti kalorone perusahaan sing nggawe sistem proposal… Lan dheweke lagi wae ing Indiana! Mbok menawa iku sawijining Universitas Purdue lawan Universitas Anderson! Sproutbox dikembangke Disaranake lan Ilmu Studio wis dirilis Octiv (sadurunge TinderBox), kaloro piranti lunak minangka solusi proposal layanan kanggo web.

Disaranake

Proposable minangka solusi biaya murah, wiwit $ 19 kanggo dhasar, $ 29 kanggo pro lan $ 79 saben wulan kanggo tim. Bebarengan karo Dhuwure integrasi, katon minangka sistem sing nduweni kemampuan kanggo nggawe lan ngirim proposal konten sing sugih - uga ngawasi kegiatan prospek sing entuk proposal kasebut.
Disaranake

Mangkene video sing gegandhengan karo produke:

Octiv

Kaya apa sing disentuh tim Kristian, Octiv wis dipoles kanthi apik lan njupuk papan sing ora disaranake Proposable. Paket level entri yaiku kanggo tim sales $ 79 saben wulan lan paket mundhak dadi $ 999 saben wulan lan luwih kanggo klien Enterprise. Octiv uga duwe modul pembayaran upsell lan fitur unik liyane.

Lan video Octiv:

Kaloro aplikasi nawakake sistem komunikasi kanggo menehi saran lan ngawasi proses proposal. Aku seneng banget babagan kemungkinan kaloro sistem Proposal iki. Minangka pangguna sing saleh saka Invoice Buku Fresh, Aku seneng banget ndeleng integrasi sistem kasebut menyang Freshbooks! Freshbooks duwe sistem perkiraan kasar (semacam draf Invoice) sing bisa dikirim menyang klien lan ditinjau, nanging ora duwe kabeh fitur Proposable utawa Octiv.

Sugeng Kristian ngluncurake produk iki. Ora diraguhi, dheweke lan tim bakal sukses! Perusahaan merek Kristian minangka salah sawijining sing paling apik ing donya. Yen aku duwe piranti lunak minangka produk layanan lan pengin menehi merek kanthi apik kanggo tuwuhing perusahaan, perusahaane mesthi bakal dadi pilihanku.

5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo TinderBox nyebutake Doug. Kita ngluncurake beta ing wulan Januari lan entuk umpan balik pelanggan sing apik amarga produke wis maju. Kita bakal tetep menehi komentar babagan Freshbooks sampeyan!

  2. 2

    Matur suwun kanggo manthuk menyang Proposable! Apike sampeyan ngerti rong piranti lunak proposal hebat sing dikembangake ing kene ing Indiana!

  3. 3

    Seneng, Doug! Kabeh sing ditindakake KA + A apik banget, nanging aku seneng karo kekuwatan panyusun proposal proposal lan analisis Proposable. Tulis sing apik. Matur nuwun!

  4. 4

    Brad, kita duwe untung duwe pengusaha hebat ing negara kasebut. Aku seneng kabeh produk sing metu saka Sproutbox lan perusahaan pancen apik tenan. Wis apik!

  5. 5

    Doug: Matur nuwun kanggo nulis kiriman apik sing ditampilake TinderBox. Iku tegese akeh sing sampeyan luangake kanggo maneh apa sing wis kita gabungake. Kita seneng banget babagan kesempatan lan kualitas koopetisi lokal.

    Minangka titik klarifikasi - KA + A partnered ing bangunan TinderBox karo mitra ing Gravity Labs, Dustin Sapp lan Mike Fitzgerald - loro bintang rock ing komunitas bisnis Indy.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.