Dhaptar Panyedhiya SaaS lan Anggaran Pemasaran

pemasaran nggunakake teknologi pemasaran

Yen aku ketemu wong saka Vital, aku bakal ngrangkul dheweke infographic iki. Bubar nuduhake kiriman ing anggaran pemasaran sing bener amarga nuduhake persentasi saka pendapatan umum, nanging iki nyedhiyakake sawetara pangeluaran anggaran sing jero sing ndhukung lan nguatake infographic liyane.

Sawetara taun kepungkur, kita nggarap Piranti Lunak minangka panyedhiya Layanan ing industri Otomatisasi Pemasaran sing mbuwang kurang saka anggaran taunan umume enem digit karo kita kanggo mbantu pangsa pasar.

Kita nggawe kemajuan sing signifikan karo wong-wong mau, nambah kunjungan, saham, lan prospek dodolan sing dobel saben taun. Anggaran ora bakal diganti, nanging panjaluk kasebut katon saya tambah nganti kita nindakake infografis, video panjelasan lan malah nggawe macem-macem situs. Dheweke muter staf, lan saben pengin ngalih arah, mula momentum kena pengaruh.

Ora preduli, asring nyenengake nalika ndeleng konten sing digawe kanggo njupuk layar tengah ing situs industri amarga ngerti manawa perusahaan nggunakake sebagian saka para pemain gedhe ing industri kasebut. Kita lan bangga bisa nggunakake jarum kanthi sumber daya minimal. Iki minangka kekuwatan sing paling penting kanggo kita.

Banjur ing sawijining dina kedadeyan kasebut.

Hei, kita mbuwang akeh ton dhuwit karo sampeyan lan bokonge ditendhang dening _________.

Kaya ngono aku kepengin weruh kenapa Mike Tyson bisa ngalahake aku ing babak pertama.

The ton dhuwit saben anggaran kurang saka $ 0.005 saben $ 1 ing pemasaran perusahaan sing dirujuk saka infographic iki yaiku mbuwang. Aku ragu-ragu nelpon perusahaan kasebut dadi pesainge, nanging bakal dakkarepake. Pesaing duwe acara regional lan nasional, kampanye telusuran mbayar, perpustakaan konten premium, saluran video ing saben topik, lan belanja iklan gedhe ing kabeh situs industri. Rahangku tiba; kita mbungkus pertunangan lan mlaku metu.

Amarga kita ngladeni panyedhiya SaaS perusahaan sing wis diwasa lan startup cilik, apik banget kanggo ndeleng sampah ing endi, endi pengaruh, lan anggaran apa. Nalika infographic iki nggabungake kabeh pangeluaran pemasaran lan penjualan, mesthine kudu nandur pengaruh investasi ing pemasaran lan penjualan sing apik kanggo perusahaan teknologi pemasaran rata-rata.

Nglampahi persentasi luwih gedhe saka total pendapatan sampeyan lan wis jelas sampeyan bakal entuk bathi kanthi persentase pangembangan sing luwih gedhe. Sampeyan ora kudu mbuwang dhuwit, nanging sampeyan kudu golek luwih jero.

Anggaran Pemasaran SaaS

4 Komentar

  1. 1

    Aku uga bakal ngrangkul Vital…lan matur nuwun kanggo nuduhake Doug. Manawa ngarep-arep padha nindakake nganyari 2015. Aku kudu percaya yen mbuwang LinkedIn wis tambah akeh adhedhasar pengamatan pribadi lan seneng ndeleng sawetara tambahan ing segmen pasar kayata marketing konten lan video.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Artikel Insightful! Iku uga apik kanggo duwe iki presented dening infographic minangka manawa wong ora pengin maca topik karo nomer lan persentasi ing tembung! Ing baris kasebut, aku bubar krungu babagan Lirik (sing nawakake layanan SaaS kanggo Salesforce lan NetSuite).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.