SaaS Ngalih menyang Database Nawakake minangka Layanan

iStock 000006412772XSmall

Sawetara minggu kepungkur, aku seneng banget ngrungokake Kepala Operasi ExactTarget, Scott McCorkle, ngomong babagan evolusi platforme. Aku wis nulis sadurunge yen aku percaya Panyedhiya Layanan Email wis mlumpat hiu - lan katon yen ESP sing duwe pemikiran maju wis nyathet.

Scott ujar target ExactTarget yaiku Hub Marketing kanggo perusahaan. Ora mung dadi mesin send kanggo email, ExactTarget meksa dadi basis data rekaman kanggo akeh klien kanthi tujuan ing ngisor iki:

  1. Aggregasi Data lan Aksesibilitas - liwat API sing komprehensif, ekstensi data sing kuat lan infrastruktur sing aman lan kuat, saiki bisa dadi perusahaan kanggo dadi host lan nggunakake ExactTarget minangka sumber sing aman lan cocog kanggo nyimpen data klien.
  2. Aturan kanggo Relevansi - amarga ExactTarget ngirim pesen liwat email, swara, SMS lan media sosial, data prilaku bisa dijupuk, disimpen lan digunakake kanggo ningkatake relevansi olahpesen kanggo para pelanggan.
  3. Pangiriman Komunikasi - ExactTarget duwe sistem manajemen surat outbound paling cepet ing industri lan model OEM sing njeblug amarga kinerja sistem. Ditambahake iki Voice, SMS lan, sawise tuku CoTweet, bisa uga olahpesen media sosial.
  4. Takeran Kabeh - ExactTarget ngupaya ngrampungake lingkaran kanthi nyediakake pangukuran sing kuat kanggo kabeh komunikasi njaba.

Nyimpen data umume dianggep alami kanggo Software minangka Layanan Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) layanan, nanging industri liyane saiki pindhah menyang arah kasebut. Panyedhiya Analytics, Webtrends, wis ngluncurake Data Pengunjung Mart, saéngga segmen drag and drop kuat sing dibangun langsung ing produk. Webtrends duwe REST unggul API lan, ditambah karo mesin Analytics sing utama, hosting database pelanggan nganggo Webtrends nyedhiyakake para pemasar canggih sawetara alat sing kuat kanggo target lan ngukur komunikasi.

Database minangka Layanan diluncurake pirang-pirang taun kepungkur karo panyedhiya kaya Amazon lan Google sing nyedhiyakake database hubungan sederhana sing dadi tuan rumah. Iku apik banget, nanging tanpa aplikasi kanggo nggunakake data kasebut, industri kasebut pancen durung duwe adopsi massal wong panginten iku bakal. Kauntungan sing diduweni perusahaan kaya ExactTarget lan Webtrends yaiku wis kabukten komunikasi lan Analytics produk wis ana liwat para DaaS

Sanajan kabeh panyedhiya kasebut duwe integrasi sing kuat, bisa uga bakal padha saingan dadi sumber data pelanggan utama. Penyedia E-niaga, CRM, Email, lan Analytics kabeh bakal dadi basis data rekaman lan kabeh bakal nawakake layanan kanggo nyimpen data, nyedhiyakake olahpesen sing kuat lan Analytics kanggo data sampeyan. Sing duwe data duwe klien - dadi SaaS panyedhiya meksa nindakake perkara dadi Database minangka panyedhiya Layanan bakal njeblug ing taun ngarep. Iki minangka strategi sing apik kanggo panyedhiya SaaS amarga migrasi utawa ninggalake panyedhiya dadi luwih angel yen hosting database sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.